Кемба Уокър вкара три решителни тройки в четвъртия период и

...
Кемба Уокър вкара три решителни тройки в четвъртия период и
Коментари Харесай

Кемба Уокър изведе Бостън до победата над Далас

Кемба Уокър вкара три решителни тройки в четвъртия интервал и приключи с общо 29 точки при успеха на Бостън със 116:106 вкъщи против Далас в дуел от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. Джейлън Браун приключи с 25 точки и 11 битки, а Маркъс Смарт добави още 17 точки за триумфа на Селтикс. Лука Дончич беше най-разултатен за Маверикс с 34 точки, 9 асистенции и 6 битки.

Кристапс Порзингис осъществя единствено 4 точки за гостите. По време на дуела Бостън пусна известие, че Гордън Хайуърд е претърпял сполучлива интервенция на счупената си ръка. Отборът на Селтикс е водач в НБА, до момента в който Далас заема втората позиция в Югозапдната дивизия. Лу Уилямс осъществя 21 точки, а съотборникът му Кауай Ленард приключи с 12 точки, 11 битки и 9 асистенции за успеха на Лос Анджелис Клипърс с 98:88 вкъщи против първенеца за 2019 година Торонто. Паскал Сякам се отличи с 16 точки и 10 овладени топки под кошовете в тима на Раптърс, който има голям брой контузени състезатели.

Поражението прекъсна серията от три следващи победи за Торонто. Юта победи със 122:108 като посетител финалиста от предишния сезон Голдън Стейт. Руди Гоберт приключи с 25 точки и 14 битки за Джаз, до момента в който Донован Мичъл добави още 23 точки. Майк Конли вкара 22 точки за тима от Солт Лейк Сити. Д'Анджело Ръсел наниза 33 точки за Уориърс. Той приключва с повече от 30 точки в четвърти следващ дуел в лигата. Хюстън победи със 122:116 като посетител състава на Ню Орлиънс. Джеймс Хардън осъществя 39 точки за Рокитс, в това число и 13 следващи в последната четвърта от срещата. Ръсел Уестбрук добави още 26 точки в интерес на спечелилите, а неговият съотборник Клинт Капела се отличи с 11 точки и 20 битки. Джей Джей Ридик вкара 24 точки, а Джош Харт означи 19 точки в интерес на Пеликанс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР