Келвин Флетчър получи голям тласък в кариерата - дни след

...
Келвин Флетчър получи голям тласък в кариерата - дни след
Коментари Харесай

Победителят в BBC Strictly Келвин Флетчър получава огромен тласък в кариерата след големи телевизионни новини

Келвин Флетчър получи огромен подтик в кариерата - дни откакто дребната му щерка стартира да следва стъпките му в сапунения сериал.

Бившата звезда от „ Емердейл “ взор върху живота на фамилията му във фермата ще се завърне за втори сериал и положителните вести не стопират дотук. Победителят в Strictly Come Dancing остана „ блестящ от горделивост “, защото щерка му Марни, на седем години, направи своя актьорски дебют и в този момент има какво да честваме.

40-годишният, Анди Сагдън в Dales от 20 години, отиде в Instagram в сряда вечерта, с цел да показа клип на Марни, който играе Лекси Роско в Hollyoaks. Това е непрестанна страхотна вест за всички тях, откакто фамилната плантация на Флетчърс по ITV получи зелена светлина за различен сериал, съгласно отчетите.

Семейство Флетчър се реалокира в голямата плантация от 18-ти век със брачната половинка му Лиз, като сподели, че са намерили потребност да открият свободата си след блокирането на Covid. Те разрешиха на камерите да дойдат дружно с техните животни и фе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР