Кели Рицо отвръща на стрелбата на критиците, които поставиха под

...
Кели Рицо отвръща на стрелбата на критиците, които поставиха под
Коментари Харесай

Вдовицата на Боб Сагет Кели Рицо критикува критиците, твърдейки, че е продължила „прекалено бързо“ с нов романс

Кели Рицо отвръща на стрелбата на критиците, които сложиха под въпрос решението й да излиза две години по-късно неочакваната гибел на брачна половинка й Боб Сагет.

В понеделник Рицо отговори на коментар в TikTok, който гласи: „ За тези, които споделят, че се е движела „ прекомерно бързо “, какъв брой време би трябвало чакай? Минаха две години. Той няма да се върне. Тя би трябвало да може да има благополучие. "

Рицо стартира своето видео в TikTok с: „ Това е нещо, което не съм говорила обществено, само че усещам, че има потребност би трябвало да се каже. "

Тя означи, че множеството от мненията, които е получила след гибелта на звездата от „ Пълна къща " през 2022 година, са били позитивни. Въпреки това, дребна част са били отрицателни към нея – в това число критици на решението й да се върне там и да стартира да излиза.

„ Ще стартира, като кажа, в случай че вие сте вдовица или вдовец, в действителност нямате място и право да коментирате това, тъй като не знаете какво е “, сподели тя. „ Вие просто не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР