Кели Рицо е благодарна за времето, което сподели с покойния

...
Кели Рицо е благодарна за времето, което сподели с покойния
Коментари Харесай

Вдовицата на Боб Сагет Кели Рицо е „отворена“ за срещи отново

Кели Рицо е признателна за времето, което показа с починалия си брачен партньор Боб Сагет и подхваща дребни стъпки, с цел да откри още веднъж насладата.

Звездата от „ Пълна къща “ беше открит мъртъв в хотелска стая в Ritz-Carlton Orlando във Флорида през 2022 година Той беше на 65 години. Полицията откри, че не е намесена нечестна игра и следовател по-късно постанови, че Сагет е умрял от контузия на главата.

Рицо приказва с Екстра за това къде се намира в процеса на тъга.

„ Все още пристигам от място на признателност. Просто съм толкоз признателна за времето, което прекарах с Боб “, сподели тя. „ Когато той остави диря в този свят като него и остави необикновено завещание, това в действителност е всичко, на което можете да се надявате от живота, и той реализира това и направи това. “

Кулинарният блогър сподели, че е изпитала виновността на оживелия.

„ Чувстваш се отговорен, в случай че имаш щастливи моменти или в случай че не се чувстваш печален от самото начало “, изясни тя.

„ Сега, когато мина задоволително време, даже неговите девойки постоянно са като… „ Това е неуместно. Небесният Боб желае да бъдеш благополучен. “ Земният Боб щеше да е като… „ Не доста благополучен “, сподели Рицо.

Що се отнася до излизането на среща, в случай че тя бъде помолена, Рицо сподели: „ Отворен съм, да. “

Сагет и Рицо бяха женени три години все още на гибелта му.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР