Кели Кларксън смята, че теглото й в момента е отражение

...
Кели Кларксън смята, че теглото й в момента е отражение
Коментари Харесай

Кели Кларксън възприема закръглените си форми като отражение на щастието в себе си


Кели Кларксън счита, че тежестта й сега е отражение на щастието, което изпитва в живота си и няма никакво желание да става още веднъж слаба.

"Когато съм дебела, аз съм щастлива. Хората си мислят: "О, нещо й става. Та тя напълнява", а на мен ми желае да и кажа, че това пресъздава щастието в моя прочувствен свят", сподели хитовата изпълнителка пред сп. "Редбук".

"Ако оформяш живота си по това, което другите хора чакат от теб, то ти ще бъдеш в непрекъснато положение на суматоха в опита си да им угодиш" разяснява още Кларксън, а тя несъмнено има опит с това възприятие.

БГНЕС напомня, че неотдавна тя разкри пред медиите, че натискът да поддържа фигурата си възслаба след триумфа на албума си Breakaway през 2004 година я е предиздвикало да обмисля съществено мисълта за самоубийство.

"Когато бях в действителност слаба, желаех да се самоубия. Бях толкоз нещастна, и извън, и от вътрешната страна, цели 4 години. Но на никого не му пукаше, тъй като бях издържана естетически", описа тогава изпълнителката и посочи, че точно смазващите условия за външния тип са я предиздвикали краткотрайно да се откаже от фантазията си и да слезе от музикалната сцена. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР