Кечистът от Оклахома Стейт Дейтън Фикс е в позиция да

...
Кечистът от Оклахома Стейт Дейтън Фикс е в позиция да
Коментари Харесай

Оклахома Стейт Фикс преследва първа национална титла. Пен Стейт се стреми да спечели трета поредна отборна титла

Кечистът от Оклахома Стейт Дейтън Фикс е в позиция да завоюва най-сетне неосезаем народен шампионат, а Пен Стейт е подготвен да завоюва отборната купа още веднъж с двама евентуални четирикратни първенци.

Фикс се класира в челната четворка на NCAA Division I Wrestling Championships четири пъти, в това число три втори места. Той се върна този сезон, с цел да употребява спомагателната година, препоръчана от NCAA поради пандемията от COVID-19, и завоюва рекордна пета купа от Big 12. Сега той завоюва поставения под номер 1 в клас до 133 паунда на шампионата на NCAA.

Той желае да се възползва оптимално от последния си късмет за национална купа. Шампионатите ще се организират от четвъртък до събота в T-Mobile Center в Канзас Сити.

„ Очевидно съм бил в позиция да печеля доста пъти и просто не съм приключил работата, “, сподели Фикс. „ Така че знам по какъв начин да стигна до такава степен и знам какво би трябвало да направя, с цел да стигна до идната стъпка на подиума. Трябва да печеля още точки. И това е нещо, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР