Кечистът Александър Русев е българският спортист с най-много последователи в

...
Кечистът Александър Русев е българският спортист с най-много последователи в
Коментари Харесай

Кечист изпревари Гришо и Бербатов в Instagram, НиЛо бие Ники М., Роналдо печели милиард от реклами, фитнес-инструктор е най-популярният българин

Кечистът Александър Русев е българският състезател с най-вече почитатели в Instagram.  Пловдивчанинът, който точно на Коледа навърши 34 години, изпреварва в обществената мрежа Григор Димитров и Димитър Бербатов.  В Instagram Русев има 1 100 000 почитатели, а в другите най-големи обществени мрежи също е извънредно издирван със  740000 295000 във Facebook, написа Телеграф.

Неговото царство обаче е Instagram, където единствено за последните две години трикратният притежател на щатската купа се е сдобил с над 300 хиляди нови почитатели.   В това няма нищо инцидентно, тъй като американците имат най-вече профили в Instagram 116 милиона пред Индия (73 милиона) и Бразилия (72 милиона).

Популярността на Русев набъбна стремглаво с помощта на постоянното му присъединяване в шоутата на Световната кеч федерация. За задачите на предаването звярът от кръга даже се разведе в ефир със своята брачна половинка,  колежка и управител Лана,   за която се ожени преди 3 години. Сексапилната русокоска може да се похвалиш с 3 600 000 почитатели в Instagram,  където в последно време пуска най-вече фрагменти с новия си избраник от шоуто Боб Лашли.  Любопитно е, че Русев, чието същинско име е Мирослав Барняшев,  поддържа и още един профил- този на фамилното куче померан, което кечистите назовават " своя дъщеричка ".  Малката Джой още няма годинка, само че към този момент я наблюдават 32 хиляди души в Instagram, където се мъдрят 75 нейни фотоси и видеоклипове.

Първата ракета на България диша във врата на Русев с 937 хиляди почитатели и 398 изявления от всички точки на света. Първият пост на Димитров датира от 12 януари 2014г. Феновете на Григор Димитров в Instagram се усилват с по 1000 дневно,  а най-харесваната му фотография има 134000 лайка и на нея той  ликува с най-ценната купа в кариерата си-от АРТ  финалите в Лондон.  Следва различен кадър със 107 678 лайка,  който е тъкмо от преди година и на него хасковлията украсява елхата в жилището си в Монте Карло.  Всяка от изявленията на Григор има приблизително по 53.58  лайкове и 480 коментара. Тези числа са изключително привлекателни за рекламодателите му,  а Димитров не се спира- лице освен на спортни артикули,  само че и на частни самолетни компании,  хотели,  сладоледи и питиета с витамини.  Най-голяма част от почитателите му са от Съединени американски щати и България.  Статистиката сочи още,  че в Туитър тенисистът има 467 1300 почитатели, а във Facebook 685 хиляди. 

Ежедневно деен в Инстаграм с 568 хиляди последващи го е Димитър Бербатов,   който употребява мрежата освен с цел да разпространява фондацията си и своята фешън линия,  само че и за закачливи клипчета с двете си дъщери.  Бербатов има най-вече почитатели във Англия и България, главно мъже на възраст от 25 до 34 години.  Четвърти в класацията с 239000 почитатели е различен някогашен национал по футбол- Благой Георгиев,  прочул се освен с изявите си на терена, само че и с бурния си персонален живот.  Настоящата му половинка Златка Райкова е още по-известна в Instagram и от него защото е следвана от 299 000 души. 

Такъв е казусът с Ники Михайлов,  чиято половинка Николета Лозанова също го бие по известност.  Вратарят има 49 хиляди почитатели,  а приятелката му Николета Лозанова е същински шлагер в Instagram със 772 хиляди почитатели от целия свят и над 2000 изявления. 

Подобна е обстановката с Валери Божинов и Биляна Дол . В края на октомври профилът на нападателя беше хакнат и сега не е деен, за което той несъмнено съжалява,  защото имаше сериозен контингент от 58500 почитатели.  Покрай връзките си с известни хора от футболните среди,  атрактивната сръбкиня Биляна е следвана от 153000. 

Хакерска офанзива претърпя и " златното " момиче от предходния отбор Християна  Тодорова.  За да бъде възобновен профилът ти,  на бронзовата медалистка от игрите в Рио през 2016-та и бе пожелан рушвет от 250 евро,  който тя отхвърля да заплати.  Най-популярната гимнастичка в Instagram е Невяна Владинова с 38500 последователи  А след нея са най-хубавата й другарка Катрин Тасева   30800 и някогашната звезда на ансамбъла Цветелина Стоянова с 28400 почитатели.

35-годишната спринтьорка Ивет Лалова е най-известната ни спортистка в Instagram със 131 хиляди почитатели. Във Facebook по-популярна е Цветана Пиронкова с 265 хиляди лайкове на страницата си против 255000 за Ивет.

На невероятна  популярност в Instagram се радва някогашният играч по културизъм и сегашен фитнес инструктор Лазар Ангелов.   35-годишният софиянец е същински модел за подражателство на  звезди и елементарни хора в целия свят,  което му носи 5.8 милиона почитатели и   го прави преобразяване на новия термин  инфлуенсър.  Почитателите копират освен физическата подготовка на Лазар,  само че и неговата фамозна диета.  

Футболната суперзвезда  Кристиано Роналдо е най следваната персона в международен мащаб.  Неговата чудовищна известност от 194 милиона почитатели му носят повече пари от всичките му останали действия,  взети дружно.  От останалите си занимания португалецът печели приблизително по 34 милиона $ годишно,  а платените му Instagram постове му докарват 47.8 милиона $.  Истински внушителна обаче е облагата на фирмите от негови публикации- до този миг тя възлиза на един милиард $.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР