Казват, че заиграването с печеливша формула е рисковано, особено когато

...
Казват, че заиграването с печеливша формула е рисковано, особено когато
Коментари Харесай

Популярните алкохолни брънчове в Дубай продължават, но в нов ден

Казват, че заиграването с печеливша формула е рисковано, изключително когато тази формула носи големи доходи на потърпевшите от COVID-19 заведения за хранене и е един от стълбовете на туризма в дадена страна.

Така че, когато при започване на годината държавното управление на ОАЕ разгласи, че сменя дните на уикенда от петък и събота на събота и неделя, с цел да бъде в крайник със международните пазари, хотели в Дубай побързаха да уверят своите гости, които обичат заниманията, че най-големият им боязън няма да бъде оневинен — брънчовете не “приключват ", а просто се местят в събота.

Брънчовете в Дубай са именити като постоянно са се славели със своята чудатост. Традиционно започващи към 12.30 на обяд и приключващи по някое време след 16.30 часа, тези събирания, на които се яде и пие на стомах, ускоряват имиджа на Дубай на място, където се купонясва с шампанско и омари.

Всъщност брънчовете са дълго чакан завършек на седмицата за работещите крепко поданици на града. Не се подвеждайте по първокласните артикули и коли, защото това е един град, в който хората работят доста, с цел да печелят дирхамите си, които не се таксуват с налози.

Според извършено неотдавна изследване от компанията Kisi, Дубай се подрежда преди всичко по най-претоварено население в категорията за активност на работата, което значи, че заетите на цялостен работен ден постоянно работят по 48 часа на седмица, написа CNBC.

ОАЕ се бори с въпроса за баланс сред работата и персоналния живот, като държавното управление неотдавна разгласи 4.5-дневна работна седмица за държавните чиновници, което значи, че те получават половин почивен ден в петък.

По-голяма част от частния бранш, в който доминират чужденци, обаче ще продължи да работи по през целия ден в петък, в резултат на което заведенията за хранене местят брънчовете в събота, като наподобява феновете на храната в Дубай одобриха тази смяна с покачване на плещи.

Всъщност, единственият сериозен проблем, който гладните фенове на уикендите имат сега, е кое от множеството оферти за брънч в Дубай да изберат.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР