Казват, че възрастта не е порок. Дали това наистина е

...
Казват, че възрастта не е порок. Дали това наистина е
Коментари Харесай

Юлиана Дончева и Кали с най-млади мъже, Мария Силвестър кака на гаджето със 17 г.

Казват, че възрастта не е недостатък. Дали това в действителност е по този начин, изключително когато се отнася до любовта. Голямата разлика в годините не впечатлява никого, изключително когато тя е в интерес на мощния пол. Стане ли дума обаче за противоположната настройка, у нас към момента доста хора се шокират.



В Холивуд от дълго време се приема за обикновено зряла жена да има връзка с по-млад сътрудник, родните вип дами, дръзнали да показват по-младите си сътрудници, постоянно попадат под ударите на публичното мнение. Ето кои известни дами у нас разделят живота си с по-млади половинки. Една от първите двойки, които разрушиха стандартите, беше тази на Юлияна Дончева и Станислав Недков - Стъки. Една от най-красивите българки събира храброст и се развежда след близо 20 години брак. На 44-годишна възраст хубавицата среща бъдещия си брачен партньор, който тогава е единствено на 28, писа Телеграф.

Юлияна Дончева в никакъв случай не е криела, че разликата сред двамата е цели 16 години. Това обаче не се трансформира в спънка за любовта им. Двамата подписват формален брак преди 11 години. Неведнъж в изявленията ММА боецът е споделял за брачната половинка си, че точно тя е дамата, която той постоянно е търсел, а любовта им съгласно двамата продължава да бие със същата пристрастеност и до през днешния ден. Преди 7 години Дончева ражда на 49-годишна възраст Юлияна ражда дете на своя обичан и по този начин фамилията става приключено. 

Изпълнителката на „ 4:4:2 “ Кали също е известна с това, че си пада по по-млади от нея момчета. Новата обич на певицата е с 15 години по-млад от нея и е от Пловдив. Казва се Атанас и двамата с Кали имат връзка  повече от 2 години. Слухове описват, че връзките им почнали, до момента в който Кали е към момента с бащата на третия си наследник - Владимир. Кали и Анастас постоянно са засичани както в Асеновград, по този начин и в Пловдив. Въпреки това двамата не са афиширали връзките си в общественото пространство, нямат и оповестена обща фотография. 

Красивата Мария Силвестър също има връзка със 17 години по-младо момче от нея. Приятелят на Мария е роден през 1994, а синеоката водеща е родена през 1977. Тази огромна разлика във възрастта не пречи на двамата влюбени да поддържат връзките си. Двамата са дружно от 2 години и въпреки във връзката им да има спадове, до дефинитивна разлъка не се е стигнало, споделят осведомени. 

Естрадната певица Кристина Димитрова също споделя живота си с 14 години по-млад мъж от нея. Макар и да нямат формален брак, те са дружно над 20 години. По думите на Кристина са извънредно щастливи и влюбени. Изпълнителката на „ Добре ми е по този начин “ не желала да подписва брак, тъй като вярвала,  че в случай че мине още веднъж под венчилото, огънят на пристрастеността посред им ще угасне.

С две деца от по-млад с 12 години мъж може да се похвали певицата Еми Стамболова . Въпреки разликата певицата е споделяла, че с него са доста щастливи и бясно влюбени. 

Съвсем неотдавна певицата Сантра стана майка за първи път на 38 години. Бащата на детето й се споделя Кристян и е с цели 12 години по-малък от нея. Двамата имат връзка от към 2 години. Певицата и бъдещата й половинка се срещат по време на събитие, на което са поканени от общ прочут. Това, че Кристиян е с 12 години по-млад, не пречи на певицата да стартира връзка с него. Тя обаче не е била напълно безпроблемна и двамата нееднократно се карали, една от свадите даже прераснала в разлъка. Разлъката не продължава дълго и влюбените съумяват да намерят баланс, с днешна дата Сантра и Кристиян са родители на малко момиченце Елиза.

Прекрасната Гала и половинката й Стефан също имат разлика във възрастта в интерес на хубавицата. Водещата е по-голяма от обичания си с 11 години. Блондинката и обичаният й са дружно от 16 години и минаха през много тествания. Когато започнаха връзките си, той към момента бе женен за друга жена. И Стефан, и Гала имат дъщери от предходните си връзки, само че по този начин и не сътвориха правоприемник дружно. „ Гала е дамата, която ме промени към по-добро. Преди живеех бурно, след нея се надявам в никакъв случай да не схвана какво е! ”, споделял е нееднократно Николов.

Със сериозна разлика във възрастта е и една от най-актуалните всемирски двойки у нас. Футболистът на ЦСКА Георги Йомов и певицата Ария имат връзка повече от година. Официално пoлузaщитникът нa „ чeрвeнитe “ и крacивaтa му пoлoвинкa oбявихa връзкaтa cи през предходната година двa дни cлeд Cвeти Вaлeнтин, кaтo пуcнaхa eднaкви cнимки в прoфилитe cи в Инcтaгрaм. Футболистът е на 24 години, а певицата е с цели 10 години по-голяма от него. Разликата в годините е съвсем незабележима при двамата и те са спрягани за една от най-красивите известни двойки у нас.  

Една от най-одумваните двойки е тази на Жени Калканджиева и Тачо. Мис България е с цели 10 години по-голяма от обичания си. Връзката им е бурна, обвързвана с доста раздели, само че осведомени споделят, че причина за това е не разликата във възрастта, а по-скоро характерите им. Двамата подписаха брак през 2007, а след две години Жени роди и правоприемник на младия си брачен партньор. 

Софи люби сина си 

Ромският славей Софи Маринова също си пада по агнешко. Популярна стана връзката й с доведения й наследник Дачо. След като се раздели със законната си половинка и татко на единственото й дете – Петър, Софи завърза връзка с 10 години по-младия от нея Данаил Игнатов. Актуалната половинка на певицата Гринго също е по-малък от нея с цели 10 лета. 

Деси Слава и Мария Илиева все налитат на агнешко

Деси Слава откри разтуха след раздялата си с ММА боеца Светлозар Славов в прегръдките на боксьора Благой Найденов. Връзката на Деси със Зарко продължава няколко години и е извънредно прочувствена, споделят осведомени. Спортистът е с 10 години по-млад от обичаната си, след раздялата си с него певицата стартира любовен разказ с различен състезател - този път става дума за боксьора Благой Найденов, който е с цели 17 години по-малък от половинката си. Двамата имат дете, а връзките им продължиха няколко години. Зложелатели няколко пъти ги разделяха, само че краят в връзките им настъпи едвам преди няколко месеца. 

Само по млади лъвчета си пада и колежката й Мария Илиева. Бащата на последното й дете и настояща половинка - Александър Междуречки, е единствено със 7 години по-млад от изпълнителката, само че преди този момент звездната дама имаше няколко връзки с доста по-млади от нея момчета. Припомняме и за връзките й с близо 20 години по-младия Атанас Колев. Името на 44-годишната певица беше спрягано и с това на Иво Аръков, който е с 11 години по-млад от нея. Бащата на първородния й наследник Александър също е по-млад с 13 година от нея. 

Камелия и Цветин с най-дълга връзка

Kaмeлия и Цвeтин ce oĸaзaxa c нaй-дългaтa вpъзĸa в пoп-фoлĸa, макар че той е с цели 8 години по-млад от певицата. Двамата са зaeднo повече от 20 гoдини, въпреки и бeз бpaĸ. Paзбиpa ce, във вpъзĸaтa им e имaлo cпaдoвe, нo влюбeнитe ca ocъзнaли, чe нe мoгaт дa живeят eдин бeз дpyг. Цвeтин e дo звeздaтa oщe ĸoгaтo тя не е извecтнa. „ Има обич от пръв взор. Видях го, харесах го и се влюбих “ - нееднократно е споделяла Камелия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР