Kазват, че в очите на човек можеш да прочетеш какво

...
Kазват, че в очите на човек можеш да прочетеш какво
Коментари Харесай

Какво разкриват очите ни според зодията?

Kазват, че в очите на човек можеш да прочетеш какво се крие в душата му. Астролозите обаче са на мнение, че знакът, под който се е родил човек, носи избрана особеност на погледа му. Ето кои са хората, чийто взор е най-магнетичен, в кои очи ще прочетете добротата и кои очи ще ви притеглят мощно:

Овен 

Представителите на тази зодия имат имат рязък взор . В него постоянно ще забележите една присъща насоченост, като че ли всеки миг ще се втурнат във война (словесна, мисловна, прочувствена, реална) или най-малко ще хукнат да прескачат трудности.

Телец

Телците имат изразителни очи. Погледът им е открит, топъл и земен . Да прочетеш разстройване в него - това няма да се случи. От пръв взор внушават сигурност, доброжелателност и успокоение .

Близнаци 

Близнаците имат безсънен, палав и неотклонен взор. Той е очевидно шеговит и гиздав. Спецификата в очите им се вижда най-много когато се смеят.
 очи pexels.com-->
Рак 

Родените под този зодиакален знак имат сериозен взор , от време на време чак навъсен. Очите им са хубави и дълбоки, само че в тях постоянно се чете горест, носталгия и нерешителност.

Лъв

Лъвът има магнетичен взор. Очите на представителите на тази зодия отразяват светлината, наподобяват на " котешки ". Могат да се разпознаят по това, че множеството пъти безусловно те гледат от горната страна надолу, по едно и също време с милосърдие и осъзнаващи личната си значимост.

Дева

Девите имат прелестни и по детски наивни очи . Погледът им е експресивен, открит, непосредствен и чист. Не инцидентно са най-фотогеничният знак.
Везни
Те имат замислен взор. Вроденият вътрешен финес им придава миловидно и топло изражение. Отличителната усмивка (красива, необятна и с трапчинки) ги подарява с присъща хубост.

Скорпион 

Те имат стоманени и притеглящи очи. Фиксиращ , остроумен взор, който не може да бъде обезпокоен. Но пък нерядко смущава съществено отсрещната страна. При една " образна " борба, Скорпионът е този, който ще издържи до дъно.

Стрелец

Стрелците се отличават с искри в очите. Живи, будни, игриви , търсещи, забавляващи се, нерядко насмешливи. Това е знакът на светлооките хора.
 очи pexels.com
Козирог 

Козирозите имат вторачен взор. Сякаш непрестанно ви претеглят от - до. При тях най-често можете да засечете така наречен " психопатски " взор - корав, непрогледен, нереагиращ на външни дразнители.



Водолей


Имат заплеснат взор - добряшки, другарски , вдъхващ доверие. Често наподобяват отнесени, оставате с усещането, че се реят из други светове. След Стрелец това е другият знак на светлооките хора.

Риби

Те имат загадъчен взор - леко отвеян, дори  като че ли изчезнал от време на време, все едно гледат през вас. Очите им са измежду най-запомнящите се - огромни, влажни, изразителни. Когато се вгледат в някого, той постоянно е обзет от възприятието, че Рибите четат вътре в него.

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР