Казват, че в любовта и на война всичко е позволено.

...
Казват, че в любовта и на война всичко е позволено.
Коментари Харесай

Шакира готви план да съсипе Жерар Пике

Казват, че в любовта и на война всичко е разрешено. Очевидно по този начин мисли и Шакира, която е решена да употребява всевъзможни средства в борбата с досегашния ѝ обичан - Жерар Пике. След раздялата двамата са твърдо решени да завоюват попечителството над децата си, а латинодивата към този момент е съставила проект по какъв начин да навреди на репутацията на футболиста. Тя към този момент е упълномощила задача на екип от хора да събират данни за държанието на бранителя на Барселона, разкрива " Марка ".

Колумбийската певица желае да заведе двамата им общи сина - Саша и Милан в Маями, само че Пике изрично отказал. Именно това е провокирало гнева ѝ и тя е твърдо решена да разкрие някои от тайните на Пике - спорните му действия и детайлности от персоналния му живот. Една от аргументите, поради които Шакира желае да напусне Барселона е, че не може да понася фамилията на Пике.

„ Шакира разбра, че не познава мъжа, с който живееше. Тя няма да спре, подготвена е на всичко, тъй като в никакъв случай не е допускала, че той ѝ изневерява. Затова нае хора, които сформират обстоен отчет за Пике и неговото държание. Има някои изненади, които няма да оставят никого апатичен към този случай. Те знаят неща, които го нараняват доста, и то освен във връзка със фамилни въпроси “, описа източник, непосредствен до певицата.

Тези, които познават добре Шакира, настояват, че Пике си е " навлякъл нежелателен зложелател " и войната сред тях ще нанесе големи вреди на репутацията му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР