Казват, че училищните дни често са сред най-добрите дни в

...
Казват, че училищните дни често са сред най-добрите дни в
Коментари Харесай

В „бруталните“ училищни дни на крал Чарлз – „уши, дърпани от хулигани и удряни в ръгби“

Казват, че учебните дни постоянно са измежду най-хубавите дни в живота ви – само че това може да не е тъкмо по този начин за Крал Чарлз.

Негово Величество посещава Gordonstoun, училище-интернат в Шотландия, от 13-годишна възраст, следвайки стъпките на своя татко, починалия принц Филип. Но наподобява, че учебното заведение не постоянно е било елементарно за монарха, като отчетите сочат, че Чарлз е претърпял учебните си дни сложни и твърди, че е описал учебното заведение като „ Колдиц в килтове “.

Днес той даде утвърждението си сестра му принцеса Ан, която изпрати личните си деца Питър Филипс и Зара Тиндал в учебното заведение, да открият плоча, наименуваща класната стая Стаите на кралица Елизабет II, в чест на тяхната майка починала кралица.

Но това идва, откакто един някогашен възпитаник на учебното заведение, който е бил съвременник на монарха, разкри по какъв начин постоянно е бил набелязан от други момчета, които го упрекват за строгите правила там. В документален филм на ITV, озаглавен Чарлз: Нашият нов крал, Джон Стонбъроу твърди, че е видял...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР