Казват, че цветовете, с които се заобикаляме и избираме да

...
Казват, че цветовете, с които се заобикаляме и избираме да
Коментари Харесай

Това е жената с най-шарения дом, а вие ще го харесате ли?

Казват, че цветовете, с които се заобикаляме и избираме да носим оказват огромно въздействие върху настройката ни. Ние не се съмняваме в това изказване. Ако и вие сте решили да добавите повече цвят в живота си, следвайте образеца на една дама, която се е трансформирала в същинска сензация в Instagram със своите дизайнерски умения.

Представяме ви Amina Mucciolo, чието жилище наподобява на занимателен детски анимационен филм, а може би на увеселителен парк. Не по-малко колоритната дама е трансформирала дома си в същинска дъга.

От стените до микровълновата фурна и купичките, всичко е цветно. Лилави стени, пастелни цветове, които се преливат, цветни мебели и килими, истински украшения по стените, които допълват шарените ѝ плитки. „ За мен е доста значимо мястото, където пребивавам, да е отражение на мен и на моята персона, както и на брачна половинка ми. “ – споделя Amina.

„ Ние обичаме пространството да бъде занимателно, щастливо и вдъхновяващо. “, и не може да бъде друго с толкоз доста цветове и светлина в дома, като че ли единствено един огромен сладолед или захарен памук ни липсва.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР