Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните

...
Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните
Коментари Харесай

Цял свят говори за тази млада майка, ето как изигра детето си да не плаче постоянно (ВИДЕО)

Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните и хубави неща, които могат да се случат на всеки човек. Да, само че младите родители знаят, че от време на време 24 часовите грижи натоварват извънредно доста.

Сякаш най-тежко е ситуацията за майките, които би трябвало да са неразделно до децата си. Най-вече когато са бебета или още мънички, тъй като те желаят непрекъснато „ мама да около тях “.

Млада майка от Япония към този момент е съумяла да изпита всички „ прелести ” на живота с малко дете. Подобно на доста други родители, тя беше изправена пред обстоятелството, че бебето изисква непрекъснато внимание.

Момченцето й дотам желае да бъде с нея, че сега, в който тя напусне стаята то стартира да плаче. Но изобретателната японка откри излаз от обстановката, в която сигурно всяка майка е изпадала.

Тя измисли метод, който да разреши на майките да останат най-малко за няколко минутки уединено със самите себе си без това да афектира детето.

Чудният й трик бе показан в фотоси и видео, които са гледани от над два милиона интернет консуматори, които на мига утвърдиха „ изобретението “ й.

Twitter потребителката под псевдонима @sato_nezi съобщи, че е направила няколко точни копия на себе си от картон. Единият от разновидностите изобразява майката, която стои и гледа бебето си, а другият демонстрира по какъв начин дамата просто седи.

Интересното е, че бебето не вижда уловката. Дори когато майка без знанието на детето напусна стаята, като деликатно слага своето „ копие “, бебето продължи да играе и да не плаче от неналичието на мама.

Този видеоклип е гледан повече от два милиона пъти. Интернет потребителите реагираха друго на концепцията на младата майка. Някой откри този трик за доста автентичен, ефикасен и потребен, а други се смееха, че детето ще направи свои копия след няколко години и по този метод ще мами родителите си, че е вкъщи до момента в който купонясва някъде на открито.

Вие какво мислите за този трик? Дали по този начин майките ще могат да си набират малко време за самите себе си? Споделете с нас в мненията.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР