Казват, че светът е в предвоенна обстановка. В нашето въздушно

...
Казват, че светът е в предвоенна обстановка. В нашето въздушно
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов пред шепа журналисти: Който не храни своя армия, ще храни чужда

" Казват, че светът е в предвоенна конюнктура. В нашето въздушно пространство летят натовски самолети, в нашето Черно море плуват военни кораби, образуват се батальони и всичко това е в нашия район. Приветстваме дипломатическите старания за отбягване на война. Народът е споделил, който не храни своя войска, един ден ще храни непозната. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг, който се организира рано сутринта и за него беше обявено едвам 45 минути по-рано. По този метод едвам няколко медии съумяха да отидат при Борисов.

" В 7 точки предлагаме и ръководещата коалиция може да разчита да подкрепим в бюджета на второ четене с действителни средства тези точки, с цел да може неотложно България да увеличи своята боеготовност. Надявам се и фрегати, и подводници, трите рода войски, парите за втората част от ескадрилата да ги забележим в бюджета, както и за бронираните машини и те ще получат нашата поддръжка. В противоположен случай, ще стане ясно, че КСНС е бил единствено, с цел да се отбие номерът ", счита Борисов. 

Докладът е признат на комисия в Народното събрание.

ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР