Казват, че синовете приличат на майките си, а дъщерите -

...
Казват, че синовете приличат на майките си, а дъщерите -
Коментари Харесай

Тя е красива, млада и пълно копие на звездната си майка

Казват, че синовете наподобяват на майките си, а дъщерите - на своите татковци. Е, това не всеки път се оказва истина. Поне не и за хубавицата, за която ви описваме. Съвсем скоро тя навърши 21 години, а нейната майка ѝ честити в обществените мрежи.

Тя се споделя Ава Филип и е щерка на едан от най-харесваните и известни американски актриси - Рийз Уидърспуун. Ава е най-голямото от трите деца на актрисата Рийз Уидърспуун. Тя е плод на любовта ѝ с артиста Райън Филип, с който са женени от 1999 до 2008 година

A post shared by (@avaphillippe) on Sep 10, 2020 at 10:32pm PDT

Двойката има и по-малък наследник - Дийкън Филип, който е на 16 години. Третото дете на Уидърспуун е синът ѝ Тененси (на 7 години) от брака на звездата с Джим Тот.

A post shared by (@avaphillippe) on Jul 3, 2020 at 7:50pm PDT

Рийз и Джим са семейство от 2011 година. Ава е цялостно копие на своята звездна майка. Момичето има красивата усмивка, характерна брадичка и красивата руса коса на Рийз. Но не може да се отхвърли, че е наследила и чара на татко си Райън Филип.

A post shared by (@avaphillippe) on Mar 8, 2020 at 12:57pm PDT

Красивата Ава има хиляди почитатели в Инстаграм. Тя постоянно споделя разнообразни фотоси, от които си проличава, че е наследила освен хубостта на майка си, само че и нейните артистични заложби.

A post shared by (@avaphillippe) on Mar 27, 2019 at 7:43pm PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР