Казват, че щастието обича тишината. Вероятно това е така, но

...
Казват, че щастието обича тишината. Вероятно това е така, но
Коментари Харесай

Ето я и нея: Venci Venc' най-после показа половинката си! Вижте красавицата Мая

Казват, че щастието обича тишината. Вероятно това е по този начин, само че какво по-хубаво от това да споделиш насладата си с останалите. Именно това направи рапърът Venci Venc', който най-сетне сподели дамата до себе си:

Виж още: Животът е пред тях: Родните хубавици, които се готвят за абитуриентски бал

Снимката евентуално е от Малдивите, където бяха двамата неотдавна, а с нея той промотира новата си ария дружно с Pavell, която се чака да излезе напълно, напълно скоро. Тя ще носи името " Ако не в този момент, по кое време ", а Венци дава обещание да ни " разноски до тайния остров ". 

Дамата на фотографията е маркирана - това е Мая Вангелова. В нейния Instagram профил откриваме още фотоси от приказната отмора на двамата в райското кътче.

Виж още: Неприятен случай споходил Деси Цонева, имала възприятието, че ще се задуши

Истината е, че връзката сред Venci и Мая не е нещо ново. За нея стана ясно още през март, а двамата са дружно от повече от година. Нещо повече - на двамата им следва женитба. Тя ще бъде на някое забавно място по света и надалеч от хорските уши и очи. 

Виж още: Ася Капчикова в прелестна форма за рождения си ден, получи честитки от близките 

Мая и Венци се познават от повече от 10 година Когато пътищата им се пресекли за първи път, двамата били " буйни и диви ", а Мая имала проекти за себе си - да бъде стюардеса. Така пътищата им още веднъж се разделили - тя почнала да лети, а той - да се занимава с музика. Пътищата им още веднъж се пресичат, само че доскоро повече от година. Двамата се срещат на концерт, а пандемията проваля професионалните им проекти, с цел да " уреди " персоналните им. Следва бясно българско лято с доста завършения. " Ти ме кротна, аз те заземих ", споделя Венци на Мая в телевизионно изявление. 

Изображение: https://www.instagram.com/mayavangelova/
https://www.instagram.com/venztagram/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР