Казват, че Сексът и градът не е филм, а религия

...
Казват, че Сексът и градът не е филм, а религия
Коментари Харесай

Интересни факти за Сексът и градът, които може би не сте чували

Казват, че " Сексът и градът " не е филм, а вяра за почитателите си. Днес сме ви събрали няколко в действителност забавни обстоятелството за сериала, които най-вероятно не знаете.
1. Сара Джесика Паркър отхвърля ролята на Кари Брадшоу няколко пъти. В последна сметка се съгласява, само че с изискването да не снима голи подиуми.
2. Ким Катрал отхвърля ролята на Саманта И то повече от един път...отказала 5 пъти. Тя е била първата в листата на актьорите, само че е приела последна.
3. След атентатите на 11 септември, 2001 година, кулите-близнаци в Ню Йорк са изрязани. В интрото се виждат два пъти кулите, само че след терористичната офанзива, ги изрязват или замъгляват тук-там. Правят същото и на всички снимани подиуми, на които се виждат.
4. Сцените на Кари са снимани последни Е, не всички, единствено тези, на които Кари написа и пуши в края на седмицата след тези на всички други. За 18 часа тя е сменила няколко тоалета, с цел да снимат качествено тези подиуми.
5. Наташа, брачната половинка на Тузара, постоянно носи бяло. Това е, с цел да се открои персонажът ѝ като почтен, чист и неоцапан.
6. Първоначално Кари е трябвало да бъде брюнетка, само че 24 часа преди началото на фотосите продуцентите вземат решение да е русокоска поради естествения цвят на Кандис Бушнел.
7. След като Кари и Миранда си купуват мъфини от пекарната на улица Магнолия 401, тя станала толкоз известна, че се наложило да наемат защита. 
8. Сара Джесика Паркър видяла аптечката на Кари на обичай пазар преди да стартират фотосите на сериала. Не я купила, само че по-късно размислила и се върнала. Каза ли ѝ, че аптечката е продадена за " някакво телевизионно предаване ". На идващия ден тя била там за фотосите.
9. В първия филм Кари взема от библиотеката книгата " Любовни писма от велики мъже ". По това време такава книга не е съществувала, само че след кино лентата толкоз доста хора питали за нея, че в последна сметка я издали.
10. Персонажът на Тузара в действителността е Рон Галоти, изпълнителен шеф на списание и някогашен обичан на писателката Кандис Бушнел.
11. Петият сезон на сериала има единствено 8 епизода, тъй като Сара Джесика Паркър била бременна по това време.
12. Синтия Никсън в действителност е с естествено руса коса, само че се боядисва алена за ролята на Миранда Хобс.
13. През 2012 година апартаментът, в който живее Кари, е продаден за 9,65 милиона $.
14. В сцената, когато Трей предлага на Шарлот, има макет на магазин на Тифани, тъй като те не разрешили да снимат в същински магазин. 
15. Музиката, по време на разходката на Кари в Париж, е написана от Михаил. Тя е същата, която той изсвирва на Кари в един от епизодите.
16. Във втория филм четирите идват на летището в Маракеш, не в Абу Даби.
17. През 2001 година Паркър става изпълнителен продуцент на сериала. Възнаграждението й скача на 3 милиона $ на епизод.
18.Епизодът, в който Бъргър къса с Кари посредством записка, е въодушевен от същата обстановка, в която е попаднал един от сценаристите. 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР