„Казват, че съпругът първо е застрелял жена си и след

...
„Казват, че съпругът първо е застрелял жена си и след
Коментари Харесай

Трупове на тротоара: Мъж простреля бившата си пред децата и се самоуби ВИДЕО/СНИМКИ 18+

„ Казват, че брачният партньор първо е прострелял жена си и по-късно е лишил живота си. Телата лежат навръх тротоара, покрай паркирана кола. Органите на реда работят на място. Част от улицата е отцепена “, цитира свидетел локален вестник от Калининград.
На местопроизшествието работят чиновници на проверяващия отдел на ICR за Калининградска област. Прессекретарят на отдела Наталия Гацко посочи, че мъжът е на 37 години, а брачната половинка, която е умъртвил, е на 35 години. Огнестрелните оръжия, с които брачният партньор е направил убийството, са открити от проверяващите на мястото на престъплението.



Жителите на триетажната постройка, на тротоара, покрай който се е случила нещастието, описват, че убитата жена с три деца неотдавна се е преместила в Калининград от Кемерово, а мъжът, който я е прострелял, „ не е живял там и е пристигнал отнякъде през днешния ден ".




От ръководството на Калининградска област оповестиха, че по случая се прави предварителна инспекция и се взема решение въпросът за формиране на наказателно дело.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР