Казват, че очите разкриват много за душата на един човек.

Казват, че очите разкриват много за душата на един човек. ...

Изберете си картина и научете повече за себе си


Казват, че очите разкриват много за душата на един човек. И замислете се... Загледайте се в очите на хората край вас, когато им споделяте нещо хубаво, което ви се е случило или пък им се доверявате в труден миг. Очите винаги издават тъгата, съпричастността, завистта, любовта.

Днес споделяме с вас един забавен тест. Пред вас има 4 картини с очи. Изберете тази, която най-много ви харесва и вижте какво разкрива за личността ви.

1. Изборът ви показва, че огънят във вас гори силно.

Имате нужда от приключения, от забавления. Либидото ви също се разбужда, което е прекрасно. Помислете обаче дали има нещо във вашето минало, което ви кара да изпитвате гняв. Време е да се разделите с него, прошката е ключът към вашето изцеление и пътя към щастието.

2. По природа вие сте силна личност.

Има много енергия, позитивизъм. Използвайте вашата сила, за да създавате чудеса, хубави неща. Тези чудеса могат да променят живота на някого и вашия включително. Имайте добри намерения и хубавото ще ви се връща. Природата ви зарежда с приятни емоции и ви помага да се разтоварите от стреса, затова по-често се докосвайте с нея, за да бъдете винаги в баланс.

3. Изборът ви показва, че вие винаги търсите дълбокия смисъл на случващото се край вас.

Дали животът ви не би бил друг, ако изберете друго решение или път. Понякога сте много строги към себе си, но това е защото сте перфекционист. Картината ви подсказва, че е време да се научите да се доверявате повече на себе си. Дори и да допуснете грешки, не се самонаказвайте и демотивирайте. Имате всички предпоставки да успеете в живота.

4. Вие определено знаете как да въздействате на хората.

В някои моменти дори използвате манипулативните си умения, за да постигате желаното. От друга страна обаче сте пълна загадка за другите, сякаш сте си изградили някаква защитна стена, което може ви кара да се чувствате и малко самотни. Отворете се за любовта и нека миналото остане зад вас. Спрете да сравнявате себе си с другите. Само така ще постигнете удовлетворение и ще привлечете късмета към себе си.

Източник: az-jenata.bg