Казват, че няма значение къде си роден, а каква душа

...
Казват, че няма значение къде си роден, а каква душа
Коментари Харесай

Бургас, Добрич, Ихтиман: Родните места на големите фолк звезди

Казват, че няма значение къде си роден, а каква душа носиш и какви са ти гениите. Е, има хора, които не биха се съгласили с тези изказвания и към момента разделят " градското " и " селското " население. Научете обаче кои са родните места на едни от най-ярките ни фолк звезди и преценете сами - има ли значение родното място:

Константин и Лияна са братовчеди, я тяхното отечество е София. Коцето много пъти е разказвал забавни истории за своята рода. Андреа също произлиза от остарял софийски жанр, а неотдавна звездата описа за своята баба Тодорка, която била актриса в Народния спектакъл " Иван Вазов ". В софия е родена също и Емануела.

Виж още: " Това е рисково ": Фенове се тормозиха за Данна, ето и какво направи певицата

В непосредственост до София са родени други две огромни фолк звезди - Азис и Алисия . Кралят на фолка е фамилен от Костинброд, а до през днешния ден той постоянно върви в родния си дом, с цел да се види със фамилията си. Алисия пък е от Ихтиман и е горда с произхода си. 

Виж още: Опашка за фотоси: най-комерсиалните места за летни фрагменти

Галин и Преслава са едни от най-актуалните звезди на родната музикалта сцена, само че знаете ли, че двамата са градски? Те са родени в красивия град Добрич, а двамата постоянно са споделяли, че обожават родния си град.

Мария и Анелия са родени пък в един от най-красивите български градове - Стара Загора. Младата и красива певица Лидия пък е родом от Бургас.

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/ 

https://www.instagram.com/galin_music/ 

https://www.instagram.com/alisiaofficial_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР