Казват, че няма лоша реклама – това е основната причина

...
Казват, че няма лоша реклама – това е основната причина
Коментари Харесай

Дет метъл групата Омикрон няма да променя името си

Казват, че няма неприятна реклама – това е главната причина белгийската дет метъл група Омикрон изрично да не желаят да трансформират името си, макар че е идентично с новия вариант на ковид.

Основателят и китарист на групата, Филип Дело, споделя, че не могъл да повярва, когато новият вариант на вируса се появил във вестникарските заглавия. Групата се събрала на среща и членовете й дълго обмисляли дали да трансформират името си. Обаче решили да го оставят с вярата, че повече хора ще слушат музиката им и по този начин ще преодолеят отрицателния смисъл на думата „ Омикрон “.

„ Следващата година ще излезе новият ни албум “, споделя китаристът. „ Ние бяхме първи тук, а не вариантът. Вниманието към групата е готино, само че не желаеме хората да си мислят, че използваме заболяването, с цел да си вършим реклама “.

Името на групата в действителност е измислено преди пет години, когато създателят й вижда публикация за съзвездието Омикрон. " Имам нещо нездравословно за извънземните и вселената. Първият ни албум е концептуален албум за извънземните, които завладяват планетата, и показва битката на хората с тях. Това е нещо като филм в музикална форма. "

Сега новият вариант натоварва групата с нови отговорности. „ Всички познаваме хора, които са боледували, и всички познаваме семейство, което е изгубило някого “, сподели той.

Щамът Омикрон бе открит за първи път в Южна Африка в края на предишния месец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР