Казват, че не е добре да държите в дома си

...
Казват, че не е добре да държите в дома си
Коментари Харесай

Гледате „цветето на смъртта“ в дома си? Веднага го изхвърлет...

Казват, че не е добре да държите в дома си китайска роза, защото това растение може да повлияе отрицателно на положението и настроението ви.

Някои даже имат вяра, че това цвете може да притегли гибел и проблеми в фамилията, да повлияе отрицателно на бъдещето и триумфа в персоналния живот.

С китайската роза са свързани доста разнообразни поверия. Някои хора напълно съществено се опасяват от това цвете и имат вяра, че то може да им донесе доста беди. И неслучайно го назовават " цветето на гибелта ".

Растението въздейства отрицателно на хората към него. Ако розата е цъфнала, би трябвало да очаквате гибелта на някой непосредствен и безценен човек.

Мнозина настояват, че хибискусът е в положение да погълне цялата сила от жителите на къщата, вследствие на което да стартира да пораства с доста бързи темпове.

Според специалисти растението е способно да унищожи и най-здравото семейство и да отнеме позитивната сила от хората. В фамилните двойки стартират кавги и кавги, хората стават извънредно обезпокоени и изнервени.

Ако се вгледате деликатно в цветето и забележите, че то е почнало да хвърля листата си, тогава един от жителите на къщата ще се разболее тежко и ще почине. Не е добре и в случай че стартира да изсъхва и да гние. В случая би трябвало да се готвите за неприятности.

Хибискусът не обича мъжете и самотните девойки. За тях не е целесъобразно да отглеждат това растение, тъй като то може да притегли самотност и злощастие в живота им. Но в това време то подарява с хубост и прелест и притегля противоположния пол като магнит.

Някои специалисти са забелязали, че растението вирее добре в болнични заведения. То се храни с болката и страданието на хората. То ще пораства и ще се развива добре, в случай че хората постоянно се карат и си викат един на различен.

Съществуват и други поверия, свързани с това растение, с помощта на които можете да привлечете шанс, благополучие и позитивни мисли.

Учените пък са потвърдили, че китайската роза оказва позитивен резултат върху настроението, дава самочувствие. Тя може да бъде потребна за човешкото тяло, тъй като освобождава фитонциди, които имат позитивен резултат върху здравето и имунната система.

Освен това предотвратява появяването на настинки и вирусни болести, облекчава мощно главоболие.

Цветовете на хибискуса имат позитивен резултат върху самочувствието, облекчават нервните сривове. В Индия младоженката наложително би трябвало да вплете в косата си цветя от хибискус, тъй като се счита, че растението ще й донесе благополучие в фамилния живот. /jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР