Казват, че начинът, по който се справяме с даден проблем

...
Казват, че начинът, по който се справяме с даден проблем
Коментари Харесай

Как различните зодии се справят с проблемите си

Казват, че методът, по който се оправяме с даден проблем е по-голям от самия проблем. Ето за какво, през целия си живот хората се пробват да намерят най-хубавите способи за справяне с проблемите. И все пак, още веднъж всеки намира решение на казуса си по собствен личен метод.
Оказва се, че зодията въздейства доста на метода, по който взимаме решения. Ето по какъв начин взимате решения съгласно зодията си:
1. Овен - Ще се оправя! Веднага и на момента, не желая никой да ми оказва помощ и да се бърка. Имам всичко нужно, а и да нямах, отново не желая помощта ви.
2. Телец - Ще съумея да се оправя, само че след това ще опиша всичко с детайлности! Ще ви обясня изцяло всичко, няма да пропусна и най-малкия подробност.
3. Близнаци - Аз ще споделя всичко, би трябвало да опиша на Овена, само че в случай че той не ме разбере ще обясня всичко на Стрелеца. Той най-малко ще ме разбере сигурно. Няма по какъв начин да не поговоря с някого.
4. Рак - Ще стартира да се карам на всички без някаква забележима причина, само че след това, несъмнено, ще се сдобрим. Ще се оправя самичък и няма да разреша на никого да ми оказва помощ.
5. Лъв - Трябва да привлека вниманието на всички, ще опиша за казуса си. Знаете, че очаквам звездния момент, в който взимам цветята, получавам похвали и всички ръкопляскат, нали?
6. Дева - ще поплача малко, само че ще съумея да взема решение и да разреша казуса си. Ще извлека всяка изгода и ще си взема нужните уроци. В началото може би ще се усещам неориентирано, само че по-късно ще се активизирам и ще се оправя.
7. Везни - ще претегля казуса няколко пъти, ще изгубя малко време и в завършек на сметка най-вероятно ще преценява, че няма да се занимавам с този проблем. Ще се опитам да трансферира отговорността на Овена или Лъва. Те да се оправят.
8. Скорпион - Както постоянно ще осъзная, че казусът въобще не е смешка работа, само че в случай че някой другар ми звънне и ме предложения на ваучър може би изцяло ще не помни за съществуването на този другояче толкоз " огромен " проблем. А по кое време ще съумея да го реша, никой не знае..
9. Стрелец - може би ще поплача малко, само че бързо ще се успокоя. След това дълго ще се дръзвам на казуса и ще се сетя какъв брой доста други проблеми съм решил. След това може би ще си намеря някакво занятие и ще изчакам да видя дали казусът към момента е на пътя ми. Ако е по този начин, то ще се появи Лъв, който да го позволи. Аз имам по-важни неща, за които да мисля.
10. Козирог - ще виждам, че в действителност имам проблем, само че едва ли ще се замисля какво да върша. Според мен в доста огромна част от случаите, този метод на мислене оказва помощ.
11. Водолей - с извънредно огромно любознание ще разуча казуса и даже може да напиша книга. Ако ми стане скучно, ще викна Близнаците. Най-вероятно няма да намеря решение на казуса, само че той няма да избяга, а сигурно ще е доста радостно да имаш лична книга.
12. Риби - Никой не знае за проблемите ми, а и не желая да схващат. Всъщност никой няма да ми помогне, а и аз не желая помощта им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР