Казват, че на Коледа небесата се отварят! Според езотериците, това

...
Казват, че на Коледа небесата се отварят! Според езотериците, това
Коментари Харесай

В нощта на Бъдни вечер се случат чудеса! Как желанията ни да се сбъднат

Казват, че на Коледа небесата се отварят! Според езотериците, това се случва тъкмо в нощта на Бъдни вечер - пред нас се разкрива информативен портал. И това е точното време да си пожелаете нещо и то да се сбъдне.

Какво би трябвало да знаем, в случай че желаеме коледното ни предпочитание да се сбъдне?

Основното е да го формулирате вярно и да не пропуснете да запалите свещ. Не забравяйте, че Коледа е време на същински чудеса, а коледните стремежи се сбъдват наложително!

Ролята на коледните свещи

Интересен факт е, че коледните свещи са спомен от езическото минало на човечеството, защото в антични времена е било всекидневно да се прогонват злите отвъдни сили благодарение на огъня. Така по време на християнството свещите се трансформират в набожен знак за успеха на светлината над тъмнината.

Правила и насоки за сбъдване на коледно предпочитание

Трябва да се внимава с желанията за материалистични неща. Разбира се, материалното благоденствие е добра идея, само че единствено в случай че човек живее в примирение, работи интензивно и е заслужен за даровете на Вселената. Както материалистичните стремежи би трябвало да се показват единствено в избрана степен – тъкмо тази, която ни е нужна, безапелационни са специалистите. Например, не трябва да мислите за скъпа кола просто тъй като желаете да имате такава. Но пък е напълно уместно да поискате дом за вашето семейство, в случай че нямате личен подобен.

Коледното предпочитание би трябвало да бъде дефинирано авансово и да сте изцяло уверени, че тъкмо от това имате потребност. Както се споделя, внимавайте какво си пожелавате!

Относно това по кое време би трябвало да съобщите вашата съкровена фантазия на Висшитете сили, някои споделят, че най-хубавото време е при залез слънце, а други – тъкмо в среднощ или рано на разсъмване на 25 декември.

Всъщност, времето сред среднощ и четири часа сутринта е евентуално най-правилният вид, тъй като тъкмо по това време са светили най-ярко звездите в нощта на раждането на Исус.

Още препоръки за сбъдване на коледно предпочитание

Не бива да мислите за никакви отрицателни неща.

За да се сбъдне желанието, би трябвало да го формулирате вярно първо в мислите си и да благодарите на Бог, като че ли към този момент го е извършил.

Например, в случай че жена мечтае да си има бебе, вярната дефиниция е: " Тази година ще родя прелестно, крепко бебе! Благодаря ти, Господи. "

Много е значимо да се формулират мислите в настоящо време – " Нощта на чудесата " сбъдва стремежи, изразени единствено по този метод!

Друго предписание е, че можете да пожелаете нещо единствено за себе си и околните си, като за последните би трябвало да бъдете доста деликатни. Висшите сили не харесват когато някой се разпорежда със ориста на различен.

Но в случай че желанието е обвързвано с излекуване на обичан човек от някаква болест, тогава няма проблем.
Е, към този момент знаете по какъв начин да си намислите предпочитание, което да се сбъдне.

Коледната нощ е време на чудеса и би трябвало да вярвате в тях - тогава те сигурно ще се случат!

Лора Костова,
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР