Казват, че крушата падала до дървото си и това наистина

...
Казват, че крушата падала до дървото си и това наистина
Коментари Харесай

Досущ като майка си! Мила Роберт остава стара мома, Ваня Щерева в ужас

Казват, че крушата падала до дървото си и това в действителност е по този начин. Щерката на Ваня Щерева е напът да повтори ориста на майка си и да остане без сериозен мъж до себе си.

Мила Роберт сама призна, че не желае и да чува за брак и деца. За нея тези неща били отживялост и въобще не считала да ги търси. Ако се случи, случи.

Това беше мотото и на Ваня преди години, по тази причина отгледа дъщеря си сама и към този момент е на над 50-годишна възраст, а става за смях с флиртове с младоци на годините на щерка й.

Мила е на 26 година и към този момент й е време да се оглежда за нещо съществено. Певицата обаче била травмирана от раздялата сред родителите й в предишното и от този момент не вярвала в сплотеното семейство, а считала, че би трябвало да се живее за мига и каквото стане.

Майка й не била съгласна с тази нейна философия, опасявайки се, че това може да остави Мила остаряла мома. Ваня най-малко има щерка, до момента в който наследницата й и това може да няма при тези свои странни разсъждения за любовта.

Роберт към момента водела живот на тийнейджърка. Спяла до обяд, обикаляла нощните заведения и питейните заведения, правела свалки за по една нощ и въобще не я интересувало животът й накъде върви.

Източник: News2.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР