Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото и това

...
Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото и това
Коментари Харесай

Порасналата дъщеря на Том Круз - красива като баща си

Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото и това е самата истина, изключително когато става дума за холивудската звезда Том Круз и щерка му, която от ден дневно от ден на ден наподобява на известния си татко. Когато към момента бе малко момиче, всички споделяха, че Сури е цялостно копие на майка си Кейти Холмс, само че с течение на годините образните ѝ сходства с Том накараха хората да трансформират мнението си, заключвайки единомислещо, че тя е напряко е " одрала кожата му ".

Съвсем неотдавна 14-годишното момиче бе снимано от папараци по какъв начин разхожда своите две кучета от порода чихуахуа по улиците на Ню Йорк, написа dir.bg. И защото родителите ѝ напълно съзнателно и ревниво я пазят от светлините на прожекторите, пробвайки се да ѝ обезпечат естествен живот, доколкото е допустимо, тази напълно елементарна обществена демонстрация провокира същински възторг в американските медии.

" Днес тогавашното дете към този момент е красива тийнейджърка ", отсъди задокеанската преса.

Макар и в напълно семпло облекло, формирано от най-обикновен плетен бял пуловер с дълъг ръкав и светлосини дънки, комбинирани с розови кецове, тя съумя да очарова всички със мощното си омагьосване и харизма. По думи на майка ѝ, която е позната със пристрастеността си към стилния свят, Сури има голям дрешник, цялостен с голям брой дизайнерски тоалети - от Versace до Armani, чиято стойност възлиза на 3.2 милиона $, само че звездната наследница избира ежедневния жанр.

Тя се стопира на скромни облекла, без да се тормози, че съучениците ѝ в частното учебно заведение с такса от 60 хиляди $ годишно, което посещава в Голямата ябълка, залагат на надалеч по-шикозни визии.

В Холивуд от дълго време се носи мълвата, че Сури няма близки връзки с татко си Том, който освен унищожи брака си поради сциентоложката черква, само че поради нея пожертва и връзката с щерка си, спазвайки прецизно разпоредбите ѝ да не се вижда с детето си даже и през 10-те дни месечно, които съдът му отреди след развода с Кейти.

Преди дни обаче няколко уеб страницата цитираха изказване на непосредствен негов другар, които твърди, че Круз е на път да се откаже от църквата в името на това още веднъж да бъде до момичето.

" Той разглеждаше нейни фотоси и виждайки какъв брой пораснала - всичко като че ли се промени. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и в случай че в миналото се откаже, това ще бъде поради щерка му ", споделя приятелят на екранния Итън Хънт.

Твърди се, че Том постоянно написа писма до Сури, които Кейти крие, само че неотдавна наследницата ѝ е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила предпочитание да се види с татко си.

Сури е родена през април 2006 година В превод от иврит името ѝ значи " принцеса ", както и " алена роза ". Бившите съпрузи се стопират дружно на названието, до момента в който преглеждат книга с детски имена, още преди да знаят пола на бебето, което чакат. В свои изявленията те са споделяли, че са били изцяло сигурни, че детето ще бъде момиче и когато прочели съответното наименование - и двамата се влюбили в него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР