`Казват, че Келнер е неуправляем, което е една от причините

...
`Казват, че Келнер е неуправляем, което е една от причините
Коментари Харесай

Люба Кулезич: Внушенията на Борисов са сигнал за бъдещия собственик на БТВ

`Казват, че Келнер е неуправляем, което е една от аргументите да му бъде отказана от Комисия за защита на конкуренцията договорката с Нова телевизия, само че явно индивидът е окуражен. Той купува цялата медийна група на ``СМЕ``. Това е добър знак, тъй като значи, че е допустимо от тук да настъпи някакъв пробив в това бетонирано статукво в медиите, което довежда до унижението на тези медии, до невъзможността да реагират против намесите на всевъзможни типове така наречен власти``, това съобщи журналистката Люба Кулезич в предаването ``Денят с В. Дремджиев``, излъчващо се в ефира на TV+ и TV1, a думите ѝ са във връзка идната промяна на собствеността в bTV, която ще докара чешкия предприемач Петър Келнер отпред на малкия екран, написа Fakti.bg.

``
реклама

``Когато Борисов прави директни внушения и нападки против една медия, която е извънредно съумяла да запази детайли на влиятелност и даже прави опити за някакво достолепие в последно време, това е сигнал за Келнер. Да ви кажа вижда ми се малко като сигнала на жабата, която алармирала вола, че ще си вдигне лапичката да я подковат. Келнер е извънредно мощна фигура и сведенията за него са, че от чешките така наречен олигарси, той минимум е обвинен в престъпни дейности. Своеобразен непослушен дух. Да забележим дали това е тъкмо по този начин. Но самият факт, че се прави опит за индиректна опасност против един предстоящ притежател на медия посредством унижението на нейни публицисти и на настоящето управление на медията, е извънредно неприятен знак.

По мотив следващите безумия към така наречен градска десница, Кулезич съобщи:

``Става дума за тази психофизиология, която първо ни кара да кретаме след някакви международни трендове, европейски, огромни трендове, на пробив в клиширани, износени, изхабени обстановки. То ще се случи, само че няма да се случи през тази проява на надменност, сектантщина, нарцисизъм и ревнивост, която за жалост демонстрират и военачалник Атанас Атанасов, и Христо Иванов, който преди години събираше огромни очаквания, само че след това беше обхванат от същото това сепаративно отношение към хората, с ужасяваща морална рекламация. Статуквото се подкрепя явно, волно или неволно``.

``От самото начало, когато беше ясно, че Мая Манолова също ще се номинира за кмет, трябваше нашите десни водачи да схванат, че това е залагане на два коня от един и същи състезател. Трябваше да бъде ясно, че Фандъкова без значение от това какъв брой е кротка и възпитана, с всичките схеми зад тила ѝ, сред които минават и схеми на КОЙ, и това беше ясно. Това беше ясно и елементарно да се разгадае. И Манолова, която е артикул на въпросния модел. Това значи, че сценаристите откъм гърба заложиха хитро на две кобили. И в случай че тези хора бяха задоволително прозорливи, великодушни, великодушни, не толкоз загрижени за личното си оцеляване, въпреки и в маргиналията на политиката сега, те щяха да прозрат, че би трябвало различен вид обединяване. Срещу двете кобили на един и същи състезател - наименуван КОЙ, КОЙ..``, добави Люба Кулезич.

Ето и цялото присъединяване на Люба Кулезич в ``Денят с В. Дремджиев``:

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР