Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била

...
Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била
Коментари Харесай

Кирил Петков за гей скандала: Твърдят, че имам 100 любовници

Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била не знам какво си. Това безусловно съобщи министър председателят Кирил Петков в предаването " ЕвроДикоВ " на Телевизия Евроком. Така той разяснява пикантния скрийншот от телефона си във връзка поканата, която България получи за участие в Организацията за икономическо съдействие и развиване.

Малко откакто стана ясно, че страната ни стартира договаряния, Петков разгласява фотография от туитър обява на еврокомисаря по търговията Валдис Домбровскис, извадена от мобилния му уред. От нея обаче лъсна регистрация в най-популярната платформа за запознанства и връзка в гей средите Grindr. Това породи въпроси дали българският министър председател има регистрация в гей платформа.

" Скрийншотът на Grindr е пратен на нас от Брюксел ", изясни през днешния ден Кирил Петков и добави: “Взимат на мой сътрудник фотоси и споделят това е неговият гей сътрудник ".



Още при появяването на обявата Lupa.bg първо заяви, че е прекомерно евентуално скрийншотът с въпросното приложение да е бил изпратен на премиера от различен член на кабинета, а не самият министър-председател да го е направил на своя смарт телефон.

Съветникът по връзки с медиите и обществеността Димитър Япраков в Постоянно посланичество на Република България в Брюксел е чиновникът, който несъзнателно забърка премиера в фиктивен гей скандал, разкри медията ни преди дни. Вина за гафа имат и сътрудниците на премиера, които изобщо не са забелязали какво качват във Facebook страницата му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР