Казват, че Гейнор Лорд е била най-щастливата, която е била

...
Казват, че Гейнор Лорд е била най-щастливата, която е била
Коментари Харесай

Съпругът на Гейнор Лорд е „загубен“, тъй като семейството казва, че тя е била „най-щастливата, която е била от много време насам“

Казват, че Гейнор Лорд е била „ най-щастливата, която е била от доста време насам “ просто дни преди тялото й да бъде трагично извадено от река, съгласно нейното разрушено сърце семейство.

55-годишната майка на три деца изчезна, откакто напусна работа рано в центъра на Норич в 14:45 ч. в петък, 8 декември

След едноседмично търсене, движимостите на Гейнър бяха открити в петък в Уенсъм Парк, на към 2,5 благи от работното й място в универсалния магазин Jarrolds. Палтото й е намерено в реката, която минава през парка.

Полицията сподели, че нейните облекла, мобилен телефон, очила и бижута, в това число два пръстена, са открити на разнообразни места в парка.

Полицаите потвърдиха, че наоколо е намерено и тяло. Все още не е осъществена публична идентификация, макар че фамилията на Гейнър е осведомено.

Преди да бъде открито тялото, другар на фамилията сподели, че околните на Гейнър са били „ комплицирани “ от неочакваното й изгубване – изключително брачният партньор й Клайв. Те споделиха на T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР