Казват, че две неща издават възрастта на една жена –

...
Казват, че две неща издават възрастта на една жена –
Коментари Харесай

Възстановете кожата на ръцете си с тези масла

Казват, че две неща издават възрастта на една жена – кожата на шията и тази на ръцете. Ежедневието на дамите е динамично. Понякога имаме да свършим толкоз доста неща, че забравяме да се погрижим по този начин, както заслужава нашата кожа на ръцете. Използването на нападателни почистващи препарати, честото миене, студът, слънцето, солариумите, нанасят съществени вреди. В резултат се появяват по-рано от предстоящото фини бръчици, от време на време кожата на ръцете става прекомерно суха, сърбяща.

Масло от вечерна иглика

Това масло е извънредно богато на мастни киселини, които подмладяват кожата на ръцете и забавят появяването на фини линии. Редовното му нанасяне спомага за изглаждането на бръчките и грубата кожа, подхранва в дълбочина извънредно сухата кожа, спомага за синтеза на нови кожни кафези, усъвършенства еластичността ѝ и понижава пигментните петна.

Масло от шеа

Едно от най-използваните масла в козметичната промишленост е маслото от шеа. То е известно със своите овлажняващи и стягащи свойства срещу стареене на кожата. Идеално е както за грижа за кожата на лицето и тялото, по този начин и за възобновяване на кожата на ръцете, за по-зрели кожи.Нанасяйте го постоянно, с цел да намалите бръчиците, с цел да подобрите кръвообращението, за надълбоко навлажняване. Маслото от шеа понижава пигментните петна, подобаваща грижа е и за кожи с дерматити, псориазис. Високото наличие в него на канелена киселина, витамини А и Е, оказва помощ да защитим кожата на ръцете си от нездравословните UV лъчи, свободните радикали.

Какаово масло

Едно от най-хубавите масла, които ще ви оказват помощ да омекотите кожата на ръцете си. Понякога се случва, когато готвим, по нехайство да изгорим някоя от ръцете си.

Маслото от какао оказва помощ за по-бързото възобновяване на сходни пострадвания, също по този начин образува предпазен филм върху кожата, като по този метод в нея се задържа влагата.

Масло от камелия

Това е една от тайните на японките за красива и млада кожа, освен на лицето. Нанесено върху ръцете с леки масажни придвижвания, маслото от камелия ще защищити кожата им от увреждането на свободните радикали, ще усъвършенства тена ѝ. Маслото се всмуква бързо, има лека и приятна текстура, обезпечава на кожата олеинова киселина и антиоксиданти, което го прави съвършена подхранваща грижа. Намалява и кожните раздразнения. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР