Казват, че бащината обич е по-различна и специална, грижите и

...
Казват, че бащината обич е по-различна и специална, грижите и
Коментари Харесай

Спомен за Миро от "Биг Брадър": Един работлив и грижовен баща с голяма мечта

Казват, че бащината любов е по-различна и специфична, грижите и вниманието към децата също. За жал обаче в живота се случват непланирани и тежки събития, която оставят белег за цялостен живот. Преди дни стана ясно, че Мирослав Георгиев, станал известен с присъединяване си във втория сезон на " Биг Брадър ", е умрял. Някои някогашни негови съквартиранти и Ники Кънчев останаха мощно сюрпризирани и натъжени от неприятната вест, само че Миро остава в съзнанието на хората, с помощта на своята искреност, чиста душа и сърце, цялостно с бащинска любов към своето 4-годишно момченце Давид.

Виж още:

Точно преди година Миро претърпя първия си инсулт, като тогава единствено бързата интервенция на докторите го върна от оня свят. За жал тази развръзка не се повтори тази година и Георгиев си отиде едвам на 41 години. Синът му Давид беше огромната наслада на Миро, a в този момент за него ще се грижи само майка му - някогашната топ моделка Екатерина Дюлгерова, която има и по-голямо момче Денис от предходната си връзка.

Именно с Давид са свързани и последните изявления на Миро в обществената мрежа Facebook, където е пускал клипове с момченцето си, а фрагментите са направени в затворения комплекс на баща му, който се състои от осем къщи край Божурище, пишат от Hotarena. Построяването е огромната му фантазия, като той възнамерявал в миналото с жена му да заживеят в една от къщите, а двата им жилището в София да останат за децата, пишат още от изданието.

Виж още:

Припомняме, че Миро претърпя трагична разлъка с първата си брачна половинка - хубавата Елена, както стана известна още тя, когато тя му изневери с фризьора Мъро. Миро въпреки всичко се съвзе, завоюва " Биг Брадър ", а след излизането си от Къщата завърта бизнес с машини, камиони и работи с известни компании.

Преди време той показа в изявление, че по време на рецесията от 2008 година, заседнал с доста пари: " Сумата беше 6- и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След банкрута имаше хора, които се удавиха или обесиха, само че аз се изправих на крайници и продължих ".

Той обаче не се отхвърля, като по-късно отваря заведение, което оцелява по време на пандемията. Върти го със брачната половинка си и тъкмо когато минимум чакат, Миро претърпява първия инсулт, който го покосява в магазин за хранителни артикули.

" Имах възприятието, че ми дърпат щепсела от контакта и съм до такава степен. Персоналът на магазина работи супербързо и това в действителност ми избави живота. В болничното заведение съм бил в доста тежко положение. Казали са на Катя, че съм получил тежък исхемичен инсулт и не дават гаранция, че въобще ще оживея, а в случай че това се случи, ще съм зарзават и ще имам проблеми или c главата, или с половината тяло ", описа преди година Миро пред " Галерия ".

Виж още:

След това докторите открили, че всичко е пристигнало от сърцето, което работело единствено с 23 % от потенциала, тъй като било повредено от остра вирусна зараза. Известният кардиолог доктор Иво Петров го твърди, че се е разминал на косъм. След инсулта Миро пиел разнообразни медикаменти и ходел на рехабилитация. За страдание обаче, макар всички грижи, който е полагал, на 14 май стана ясно, че Миро е умрял от втори инсулт.

Изображение: https://www.facebook.com/miroslav.a.georgiev.1 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР