Казвам се Януарий Вичев Роден съм в град Варна. Работя

...
Казвам се Януарий Вичев Роден съм в град Варна. Работя
Коментари Харесай

Варна: Януарий Вичев от ЛЕВИЦАТА! - кандидат за кмет на р-н Приморски и за общински съветник

Казвам се Януарий Вичев

Роден съм в град Варна. Работя и пребивавам тук в нашия град.Завършил съм 2-ра гимназия “ Д-р “ Петър Берон “ и “Харковски „ Инженерно-икономически институт “- компетентност Машинна обработка на икономическата информация. По специалност съм инженер-икономист.

През последните години се занимавам с търговия и поддръжка на компютърни правно-информационни системи.Занимавам се и с социална активност като общински консултант един мандат, като не отстъпвам и се боря за разнообразни дела в полза на жителите на Варна.Дълги години бях ръководител на Българския антифашистки съюз гр. Варна.



На тези локални избори се явявам като претендент от Левицата за Районен кмет на Район „ Приморски “ и Общински консултант.Ако бъда определен за кмет ще се боря за:
по-голяма децентрализация на пълномощия и бюджет в Районното кметство,за прекъсване на безумното презастрояване на кварталите от региона, вилните зони и градските формирования, и изключително високото строителство.
За основаването и организирането на районни битови комунални стопанства, за осъществяване на разнообразни действия присъщи за градската среда, дребни поправки и повреди, които тормозят жителите на региона.

Ще се боря за запазването и поддържането на всяка зелена повърхност в региона.

Ще работя и за основаване на мрежа от квартални цивилен препоръки, етажната благосъстоятелност и домоуправителите.Така може да се регистрира мнението и желанията на гражданските структури при разрешаване на проблемите им.Мястото на Районния кмет е измежду вас- жителите на регион „ Приморски “

Обръщам се към всички жители на Варна - Аз ще бъда Вашият кмет в регион Приморски и Вашият Общински консултант за град Варна.

Гласувайте, няма да Ви подведа!

Гласувайте за ЛЕВИЦАТА – бюлетина 28, преференция 105

Местни избори 29/10/2023г

* Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР