Казвам се Д-р Димитър Стаматов и съм специалист в сферата

...
Казвам се Д-р Димитър Стаматов и съм специалист в сферата
Коментари Харесай

Безплатни консултации за кокалчета на краката и други ходилни деформитети


Казвам се Д-р Димитър Стаматов и съм експерт в сферата ортопедията и травматологията, с интерес към болесттите на ходилото и глезена, както и естетичната промяна на деформитетите на долния крак. Средното си обучение съм получил в гимназия Пейо Яворов в Пловдив, а висшето в медицинския университет в града. След 4 години специализация в Англия се върнах в родината си, с цел да оказвам помощ на хората и ползвам насъбраните познания. Посетил съм редица курсове и симпозиуми в страната и чужбина, свързани със болесттите на ходилото и глезена, това е заниманието ми и моята пристрастеност. Основател съм на Foot Clinic Bulgaria , която се намира в град Пловдив, единствената профилирана клиника в България за лекуване на всички типове болести на глезена и ходилото, както и естетична промяна на ходилните деформитети.

 

По случай женския месец Март и наближаващия летен сезон, разгласяваме акция за безвъзмездни съвещания за болести на глезена и ходилото - кокалчета ( халукс валгус ), пръсти чукчета, плоскостъпие, Бунионет и други За нас е значимо да оказваме помощ на хората и да върнем доверието в операцийте на кокалчето, към които хората са доста скептични заради неприятните резултати. Повечето пациенти ги е боязън от интервенцията и споделят “ Вие ще ме оперирате, само че то отново ще се върне! “ Това е по този начин заради морално остарелите техники, които се употребяват всеобщо в България и недоумение на естеството на това заболяване. Ние във Foot Clinic Bulgaria използваме международно потвърдени способи, при които по литературни данни риска от рецидив е от 3 до 8 % за интервал от 15 години. Напоследък оперираме от ден на ден ревизионни случаи. Ние също сме единствените в България, които оперират по едно и също време и двете ходила. При нас се дава всичко належащо за интервенцията - консумативи, обувки, специфични калъфи за къпане. Престоя е единствено 1 вечер и след интервенцията се върви незабавно, няма гипсове или патерици, със специфична следоперативна обувка, която се носи към 35 дни след интервенцията. Има и специфична техника, която разрешава непосредствено натоварване без обувка. Високи токчета се позволяват след към 3 месеца.

 

Ако се оперирате в този момент в месеците Март и Април ще сте подготвени за лятото и ще може с горделивост да носите обичаните си чехли и сандали - без болежка и без досадната дисторция. Ние работим по цялото стъпало - всички деформации на пръстите се поправят в една интервенция. Един от пациентите, които ще ни посетят за безвъзмездна консутация, ще завоюва и безвъзмездна промяна на деформацията.

 

За повече информация и за записване на час за консултация,   позвънете на 0888 444443 или онлайн час на страницата ми във фейсбук: https://www.facebook.com/doctordstamatov/

www.footclinic.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР