Казвам го ясно и категорично. Черноморец 1919“ ще има за

...
Казвам го ясно и категорично. Черноморец 1919“ ще има за
Коментари Харесай

„Черноморец 1919“ се цели във Втора лига, новият треньор Георги Чиликов зове за обединение

Казвам го ясно и изрично. „ Черноморец 1919 “ ще има за цел през новия сезон влизане във Втора лига.

Това ще стане с доста труд и наложително обединяване на футболната общност в Бургас, на почитателите и на бизнес “, това съобщи на конференция новият старши треньор на бургаския тим Георги Чиликов.

„ Търсихме млад, перспективен и упорит ментор, а Чиликов изцяло дава отговор на този профил и беше първият, който потърсихме “, съобщи спортно-техническият шеф на ФК „ Черноморец 1919 “ Слави Костенски.

Чиликов призна, че другата цел е стабилизиране на ДЮШ на клуба и даде обещание, че ще работи интензивно, в това число и с включване в тренировките на децата и юношите.

„ Натрупах опит като асистент на най-хубавия треньор у нас Димитър Димитров – Херо, а и независимо. Искам да оказа помощ на „ Черноморец 1919 “ да се завърне в професионалния футбол. Най-сериозните ни съперници ще бъдат „ Саяна “ – Хасково и „ Несебър “. Срещу всеки противник ще играем единствено за победа, без значение дали вкъщи или на непознат терен “, добави Чиликов.

Той към този момент е провел диалози за привличане в тима на опитни и потвърдени бургаски футболисти като Венелин Филипов, Цветан Филипов, Петър Патев, Живко Петков, Стойчо Атанасов.

Подготовката на „ акулите “ ще започва на 26 юни, като са планувани и поредност от контролни мачове.

Официалните си срещи тимът ще играе още веднъж на стадион „ Черноморец “, като се планува да има и билетчета за вход, въпреки и на алегорична цена. В „ Долно Езерово “ ще бъде главната подготвителна база. Клубът кандидатства да вземе на концесия спортния комплекс там.

Силният човек в клуба ще бъде притежателят на „ Трансвагон “ Васил Данев, който е главен спонсор на „ Черноморец 1919 “.

Той ще взима и последните решения. За спортно-техническата част ще дават отговор Слави Костенски и Георги Чиликов. Негов асистент ще бъде Владо Вълчев. Екипът ще бъде запълнен в допълнение с още двама бургаски експерти.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР