Казвали сме го преди, казваме го пак - обичаме, когато

...
Казвали сме го преди, казваме го пак - обичаме, когато
Коментари Харесай

Бременна ли е Златка Райкова? Красавицата с куп признания в Instagram

Казвали сме го преди, споделяме го отново - обичаме, когато известните българи задействат опцията почитателите да им задават въпроси. Така се раждат вести, на които от време на време не сме и подозирали. Установихме го, когато четохме отговорите на въпроси към плеймейтката Златка Райкова. 

Виж още: Деси Слава откровена пред почитателите си: за какво напусна продуцента си, каква майка е?

Тя беше залята от десетки въпроси, а измежду тях преобладаваше въпросът дали е бременна. А най-любопитното е, че Златка нито удостовери, нито отхвърли да е. " Къде го написа, скъсахте ме ", написа тя, с което още повече ни озадачи и ни накара да се съмняваме. 

Виж още: Новият дом на Никита и Боби от " Биг Брадър " впечатлява с дизайн и жанр

Сред останалите въпроси, имаше и много за детенцето ѝ, дребният Благой. Тя описа, че постоянно е мечтала да има момче, а Благойчо било доста положително детенце. Имал прецизен режим - заспива в 21:30 и в 7 сутринта се буди. Златка би се радвала синът ѝ да стане футболист, само че на първо място желае да бъде почитан. 

Виж още: Даяна Ханджиева сподели дали е бременна, " нимфоманка " ли е и по какъв начин си избира сътрудниците

Златка разяснява и безконечната тематика за любовта. Според нея същинската такава идва, когато си се уморил от всичко и си подготвен за нея. А по какъв начин се разпознава, че е същинска - когато мислиш първо за другия човек, а след това за себе си. Красавицата беше безапелационна, че и в никакъв случай не би дала прошка изневярата.

Виж още: Анси и Марти от " Един за различен " с прочувствено обръщение за любовта

Плеймейтката съобщи още, че с изключение на промяна в устните си, не е правила нищо по лицето си. И повода за това е много безапелационна - не желае да наподобява на всички останали дами с корекции, които си наподобяват между тях.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР