Казвали са и казват хората, че съдбата работата си я

...
Казвали са и казват хората, че съдбата работата си я
Коментари Харесай

Възможно ли е това щастие: Ще се преоткрият ли отново Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева?!

Казвали са и споделят хората, че ориста работата си я знае добре и единствено би трябвало да й имаме вяра. Дали тя е приготвила изненада за Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева обаче?! Това се питат мнозина - от почитатели до техни сътрудници и другари, откакто стана ясно, че двамата ще се съберат на една сцена в Сатирата.

Именно там, преди години, стартира и любовната им връзка, която е сериозна и продължава цели пет години. Руслан и Александра бяха доста влюбени и в никакъв случай не са го отричали. Разделят се не, тъй като любовта е свършила, а тъй като осъзнали, че им е рано за семейство.

" Бяхме в подобен стадий с Алекс, че трябваше или да се оженим, или да се разделим и избрахме второто. Но в никакъв случай, в действителност в никакъв случай не сме се отдалечавали или губили връзка. Ние сме ужасно близки като хора, аз постоянно съм я обичал ", разказвал е Мъйнов.

Сърчаджиева е сама от четири години, откакто изгуби обичания си Иван Ласкин, а пък Руслан не помни от кой момент не е имал връзка. Знаем, че той няма и деца и може би това е нещото, което желае да промени.

Дали ще се окаже съдбовна срещата му на една сцена с Алекс, с която ще играят представлението много пъти оттук нататък, следва да забележим скоро.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР