Казва се, че Джорджия Стийл се оттегля от социалните медии,

...
Казва се, че Джорджия Стийл се оттегля от социалните медии,
Коментари Харесай

Джорджия Стийл от Love Island напуска социалните медии поради „гнусно“ тролене, докато „заплахите“ продължават

Казва се, че Джорджия Стийл се отдръпва от обществените медии, тъй като към този момент не може да се оправи с жестокото тролене след още повече бяха изпратени гнусни закани.

По време на сериала „ Островът на любовта: Всички звезди “ тя беше въвлечена в по този начин наречения любовен квадрат с Калъм Джоунс, 27, Тоби Аромоларан, 24, и Том Клеър, 24. В последна сметка тя и Тоби взеха решение да го пробват, откакто си хванаха погледите и двойката приключи на четвърто място.

Но сериалът предизвика редица неприятни известия и тя е единственият островитянин, който не е разгласил от завършек на сериала в Южна Африка на 19 февруари. Въпреки че Джорджия и Тоби към момента са мощни, тя реши да напусне обществените медии за известно време и да прочисти главата си, откакто беше бомбардирана с насмешки.

„ Джорджия се усещаше като тя имаше потребност от малко разширена обществена детоксикация, тя в действителност беше много шокирана, когато чу за тролването, което е получила, до момента в който беше във вилата, и желае да остане офлайн за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР