Казва се, че безсмисленият убиец на Бриана Гей, Еди Ратклиф,

...
Казва се, че безсмисленият убиец на Бриана Гей, Еди Ратклиф,
Коментари Харесай

Бащата на убиеца на Бриана Гей, Еди Ратклиф, е разкрит като педо, който се крие зад булото на нормалността

Казва се, че безсмисленият палач на Бриана Гей, Еди Ратклиф, идва от любящ и постоянен дом. Но разкриването на убежденията на татко му сложи това под въпрос.

Ратклиф не сподели никакви страсти, когато беше наказан на пожизнен затвор за варварското ликвидиране на Бриана. Докато съдът изслушваше кървави детайлности за споделеното му предпочитание да убива дружно с превратния съизвършител Скарлет Дженкинсън, Ратклиф седеше на подсъдимата пейка и решаваше судоку пъзели. Диагностициран с аутизъм и селективен мутизъм, младежът палач говореше единствено с майка си.

Ратклиф - който примами 16-годишната транссексуална ученичка в локален парк, преди да я намушка 28 пъти с Дженкинсън в безумен нахлуване на 11 февруари предходната година - беше прочут като образован студент от дом от междинната класа в Лий, Голям Манчестър.

Сега обаче беше разкрито, че бащата на Ратклиф е наказан педофил. 36-годишният Кайл Ратклиф през днешния ден беше наказан на 15 месеца затвор в Кралския съд на Манчестър, след кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР