Казусът в Пловдив разтърси социалните мрежи. Много граждани изразиха желанието

...
Казусът в Пловдив разтърси социалните мрежи. Много граждани изразиха желанието
Коментари Харесай

Прогори жертва на Плъха. Вижте благодарение на какво е останала жива

Казусът в Пловдив раздруса обществените мрежи. Много жители показаха желанието си да се усещат сигурни в личните си домове. Конкретният мотив е убийството на Жоро Джевизов Плъха от прочут пловдивски доктор в миг, в който се твърди, че престъпно проявеният се е опитвал да обере дома му.

Слави Ангелов съобщи пред Нова телевизия, че прекалено много обстоятелства са незнайни, а от тях зависи ориста на доктор Иван Димитров.
„ При тази обстановка с тези митинги, беше обикновено прокуратурата да излезе с някаква информация през тези два дни, само че това не се случи”, сподели той. Според него митингите по никакъв метод не могат да повлияят на решението на прокуратурата.

Същевременно пред Нова телевизия проговори една от някогашните жертви на Плъха. Милена Петрова описа, че от полицията са й споделили, че единственото, което е избавило нея и фамилията й, когато са били ограбени от Плъха, е това, че са спели. Преди осем години фамилията й, както и още две други семейства в Асеновград са станали жертви на Плъха. Той е влезнал в дома на Милена през прозореца в стаята, в която тя спяла и ограбил телефона й, както и бижутата на нейна родственик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР