Казусът с разменените бебета в болница Шейново върви към развръзка.

...
Казусът с разменените бебета в болница Шейново върви към развръзка.
Коментари Харесай

Казусът с разменените бебета в болница Шейново върви към развръзка

Казусът с разменените бебета в болница " Шейново " върви към развръзка. Очаква се в най-скоро време децата да бъдат върнати на биологичните им майки. Това научи Българска национална телевизия от юриста на едно от фамилиите. Другият бранител също удостовери, че се работи казусът да бъде решен по извънсъдебен път.

Адвокатите на фамилиите за момента отхвърлят медийни изяви, само че единият от тях съобщи, че има кардинално единодушие и от двете майки да разменят бебетата си, като това се чака да стане в околните дни. Той сподели също, че сега текат договаряния за вероятно обезщетение от болничното заведение за изживения стрес.

И двете дами са родили на 13 септември с 20 минути разлика. Едната, която е родила секцио, е постъпила в болничното заведение малко по-рано, а другата е докарана с кола за спешна помощ по неотложност. Според наши източници за нея е открито още, че е била здравно неосигурена, а бременността ѝ - непроследена. Стаите на двете родилки са били на един етаж, една против друга. Гривните на майките и бебетата са били сложени вярно в наличието на двама души.

Едната от тях още пази гривните - нейната и на бебето, с което е излязла от болничното заведение. И двете са изписани на 16 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР