Казусът по исканата от САЩ екстрадация на български граждани е

...
Казусът по исканата от САЩ екстрадация на български граждани е
Коментари Харесай

Рубин: Екстрадициите ще се решават от правосъдните министерства на България и САЩ

Казусът по желаната от Съединени американски щати екстрадация на български жители е в границите на компетенциите на нашите юридически и правни специалисти. Това е въпрос, който касае върховенството на закона, тъй че аз нямам роля в това отношение. Това съобщи в Разград посланикът на Съединени американски щати у нас Ерик Рубин, който дружно със брачната половинка си е на двудневно посещаване в града.

Въпросът би трябвало да бъде решен сред нашите две министeрства на правораздаването. Мога да кажа, че при основаните взаимодействие имаме доста добър разговор между тях, изясни дипломатът.

Посланик Рубин се срещна с кмета на Разград лекар Валентин Василев и изрази задоволството си, че огромни американски компании, основани в Разград се развиват сполучливо.Той е в града и във връзка идния старт на уголемение на предприятието за преправка на царревица, благосъстоятелност на щатския тръст ADM. В петък дружно с премиера Бойко Борисов ще създадат първа копка на градежа на бъдещите мощности.

Ерик Рубин посети и предприятието за произвеждане на птици Амета, което преди 20 години започва като план на Американския капиталов фонд. В момента компанията, която през днешния ден е част от немския тръст PHW Group, е най-големият шеф в Разград и обезпечава претовареност на над 1 300 души.

Вашият регион става прочут с сполучливото развиване на земеделския бранш. Американските компании в Разград са образец за триумф и за България и за Съединени американски щати. Това оказва помощ за увеличение на износа, на заетостта и заплатите и е доста значимо за целия район, разгласи дипломат Рубин.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР