Казусът около Амин Юнес и договорът му с Наполи продължава

...
Казусът около Амин Юнес и договорът му с Наполи продължава
Коментари Харесай

Адвокат: Амин Юнес е собственост на Наполи

Казусът към Амин Юнес и договорът му с Наполи продължава да се дипли в Италия. Спред юриста, който е работил по януарската договорка, няма никакво подозрение, че футболистът е благосъстоятелност на италианския клуб.

Аякс наказа евентуалния обвиняем Амин Юнес

24-годишният състезател на Аякс дойде през януари, с цел да подпише с „ везувиани”, като двете страни се схванаха договорът да влезе в действие от лятото, когато договорът му с холандците изтича. Впоследствие обаче породи проблем, защото играчът и неговото обграждане обявиха, че не са парафирали нищо, до момента в който Наполи от своя страна входира договор пред Италианската футболна федерация.

Юнес си знае своето: Не съм подписвал с Наполи!

В Италия: Наполи се опари от своя безсрамен Бербатов

Оттогава до момента разногласието не затихва, като наподобява доста евентуално Наполи да потърси правата си по правосъден ред. „ Наполи е тимът, който държи спортните права на Амин Юнес”, удостовери Марио Де Роси, юрист от лагера на футболиста, пред CalcioNapoli24.

„ Само неговият сътрудник Никола Иночентин може да приказва и да съставлява футболиста. Съществуват контракти, които са правилно подписани.”

„ Не става дума за изразяването на отзиви, налице са справедливи обстоятелства: Юнес е футболист на Наполи. Може би играчът се е отнесъл за миг и е споделил нещо погрешно, останалото са просто празни приказки, които даже не знам по какъв начин да разясня.”

„ Други клубове? Те би трябвало да седнат за диалози с Наполи и Иночентин, с цел да договарят за покупката на Юнес. Ако това не се случи, те рискуват тежки санкции, трансферни забрани и даже по-лошо”, добави Де Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР