Казано си е, че… веднъж стомна за водичка, втори път

...
Казано си е, че… веднъж стомна за водичка, втори път
Коментари Харесай

Масово недоволство към Фънки заради коментарите му за бременната Християна Лоизу

Казано си е, че… „ един път дамаджана за водичка, повторно дамаджана за водичка, а на третия се чупи “.

Това чудесно го проумя и Фънки след снощния лайф на „ Капките “. За всички сезони на шоуто, в които е бил жури, а те не са по никакъв начин малко, Димитър Ковачев не е получавал толкоз голяма порция от откровена зрителска злоба и омерзение. Но самичък си го изпроси.

Държа се извънредно несъответстващо нощес и след съвършеното осъществяване на Християна Лоизу като Маргарита Хранова, на което публиката в залата скочи на крайници, той се изцепи с брутално безумие и засегнатост. И никак не му пукаше, че се гаври освен с неповторим реализатор, само че и с бременна жена. Самата Християна разгласи новината при започване на формата.

Фънки освен не се възхити на Лоизу, която разплака залата с осъществяването си на „ Устрем “, само че и с гнусен звук и свирен взор я „ закла “ с думите, че била скучна, плоска и въобще не влезнала в облика на Марги Хранова. С две думи – Ковачев я „ наср@ “, както самичък обича да споделя и както единствено той умее – като цялостен тъпанар.

Зрителите обаче не устояха. Стотици хора се хвърлиха в всеобща отбрана на Лоизу и обявиха, че след този памфлет повече няма да си пуснат предаването, до момента в който Фънки е там. „ Дебела, мазна, цинична мутра, не те понасяме “, крещят консуматори.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР