Казано си е, че мъдростта идва с възрастта, но често

...
Казано си е, че мъдростта идва с възрастта, но често
Коментари Харесай

Миро, ти жена ли имаш, или евтина...??! Мария отврати с поведение на труженичка, извади си...

Казано си е, че мъдростта идва с възрастта, само че постоянно се случва и възрастта да пристигна сама. Това с цялостна мощ важи за Мария, която на 41 години има държанието на нелепа и лека тийнейджърка. При все, че е родител на огромно момиче и при все, че претендира за изрядна брачна половинка, тя отврати мрежата.

Пита се обаче спи ли мъжът й Миро Дзвера и за какво не вземе да я " стегне " малко (парата е у него все пак)... Снощи Мара Отварачката метна следващите снимчици с мъжО си, с който са на светско събитие. А и нали би трябвало да покаже, че оня още не й е бил шута и не я е натирил. Докога ли?!...



Въпросът обаче е различен - облеклото на чалгарката, която безусловно си извади едната моцарела и я навря в очите на всички. Не е ясно какво тъкмо желае да покаже, защото всички знаем, че прелестите й от дълго време не са естествени, а пластмасови балони, сложени от ръката на еластичен хирург. Всяка втора към този момент е с такива.

Да не приказваме за цялостното й лъчение, което подхожда на евтина труженичка, а сякаш се пъне да се демонстрира " умна ". Всички помним обаче " интелекта " й от Вип Брадър, където повтаряше до несвяст едната научена дума - разговор. А оттова й потегли и прякорът Мара Диалога.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР