Казанлъшката организация на БСП се изправи срещу Корнелия Нинова Корнелия

...
Казанлъшката организация на БСП се изправи срещу Корнелия Нинова Корнелия
Коментари Харесай

Социалистите в Казанлък скочиха на Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев и Кирил Добрев

Казанлъшката организация на Българска социалистическа партия се изправи против Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила и Кирил Добрев, обвинявайки ги в груби операции, неистини и опити за очистване на локалната конструкция.

Светла Кехайова, Георги Захариев и ръководителя на общинската конструкция Станимир Стефанов споделиха скандални обстоятелства за натиска и лъжите, по думите им, на висшето управление на Българска социалистическа партия на конференция през предходната седмица.

Според Захариев казусът в организацията е почнала още с избора на Корнелия Нинова за водач на Българска социалистическа партия. След това тя пристигнала в града и, без да познава хората там, декларирала на ръководителя, че би трябвало да подаде оставка. За няколко месеца в Казанлък са се сменили трима ръководители.

За да сменят за следващ път управлението Нинова и директно виновният член на ИБ на партията за района Драгомир Стойнев назначили работна група отпред с Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила, която запечатали офиса в града, блокирали касата и взели печата на организацията. Заради тези дейности групата на Златева е наречена от локалните "ликвидационен съвет ".

Преди това на локалната организация е била направена инспекция и написан отчет. Кехайова и Захариев го дефинират като лъжовен и цялостен с погрешни обстоятелства. По думите им той е "клеветнически и поръчков, целящ да се направи прелом в локалната конструкция на партията ". По време на пленума на Народно събрание на Българска социалистическа партия отчетът е бил прочетен, само че на представителите на казанлъшката организация не е била дадена думата и на часа е била избрана дата за осъществяване на конференция за промяна на управлението.

"Що за партиен морал, що за партийна нравственос, що за самовлюбеност? Имам 62 години партиен стаж, само че подобен политически фарс на едно политическо управление не съм виждал, за което директно упреквам госпожа Корнелия Нинова ", споделя Захариев, представен от Topnovini.bg.

Централата на партията не е реагирала на нито един сигнал на локалната конструкция, нито на подписаната от 450 локални социалисти позиция за вътрешните неблагополучия, проведени от доближени на Драгомир Стойнев. В резултат на това един от шефовете на по-малките структури - Радослав Димчев дружно с цялата организация са напуснали Българска социалистическа партия.

Социалистите в Казанлък упрекват Нинова, Стойнев и Кирил Добрев в антипартийна активност, която назовават незаконна, и декларират, че в никакъв случай няма да се съгласят със настоящето управление на партията и методите му на деяние, само че ще продължат битката си против това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР