Казанлък. На 27 юли 2018 г. Младежкото обединение в БСП

...
Казанлък. На 27 юли 2018 г. Младежкото обединение в БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и Младежкото обединение в БСП организират кръгла маса на тема Мисия Оставам!” в рамките на традиционния събор на Бузлуджа

Казанлък. На 27 юли 2018 година Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия провежда кръгла маса, в границите на обичайния събор на левицата на Бузлуджа. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Тя ще бъде отдадена на тематиката: „ Младите хора на Балканите: Мисия Оставам! ”. Събитието ще се организира в Дома на културата в град Казанлък.
В 13.00 часа кръглата маса ще открият ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и ръководителят на МО в Българска социалистическа партия Николай Бериевски, който е и модератор на полемиката.
От 13.15 часа до 13.45 часа политологът доцент доктор Борис Попиванов ще показа проучване за настройките на младежите на Балканите. От 13.45 часа до 14.45 часа ще се организира полемика с присъединяване на млади водачи от района. От 15.00 часа до 15.30 часа ще бъде дадена конференция.
В събитието ще вземат присъединяване млади водачи от Албания, Румъния, Сърбия, Словения и Черна гора, заместник- ръководителят на Българска социалистическа партия Деница Златева, членът на ИБ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев, Народно събрание на МО в Българска социалистическа партия и Областните координатори на МО в Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР