Казанлък. БСП ще проведе традиционния си събор на историческата поляна

...
Казанлък. БСП ще проведе традиционния си събор на историческата поляна
Коментари Харесай

БСП ще проведе традиционния си събор на историческата поляна на връх Бузлуджа

Казанлък. Българска социалистическа партия ще организира обичайния си събор на историческата поляна на връх Бузлуджа. Мотото на събора тази година е „ За по-добър живот - нашата идея е България “. За да отбележат 127-ата годишнина от основаването на Българска социалистическа партия върха ще изкачат хиляди социалисти от цялата страна.
В 11.30 ч. ще стартира Националният политически протест. Очаква се слово да произнесе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. На събора Нинова ще връчи премията „ Димитър Благоев “ на някогашния министър на културата Георги Йорданов и Мерсия Макдермот. Наградата беше присъдена от Националния съвет на партията на 21 юли 2018 година
Приветствия ще насочат и президентът на ПЕС Сергей Станишев, представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева, депутати и други.
След политическата част социалистите ще се насладят на концерт на Горан Брегович. Очаква се представители на Българска социалистическа партия да поднесат цветя пред паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и паметника на партизаните от Габровско-Севлиевски отряд.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР