Казали са го ясно - каквото сам си направиш, друг

...
Казали са го ясно - каквото сам си направиш, друг
Коментари Харесай

Алчността й излезе през... Бременната синоптичка Лора Георгиева в истерия, заради Лазгин! (близките й в шок)

Казали са го ясно - каквото самичък си направиш, различен не може да ти го направи. В това се увери и синоптичката Лора Георгиева, която в манията си за богат мъж с пари и благоприятни условия, се насади на патешки яйца. Днес тя е в нервност, плаче и скубе коси, само че... няма мърдане, а и коремът от ден на ден пораства.

Знаем, че Лора съумя да зачене от Лазгин Маджид, брат на Ариф Маджид - брачният партньор на Жаси от " Сделка или не ". Не стига, че Жасмина Маджид искрено не понася бъдещата жена на Лазгин, ами и самата Лора бързо разбра, че приказките не всеки път са красиви. Някои са злокобни, съвсем като оригиналите на Братя Грим...

Както към този момент се разбра, Лазгин даже за момент не си е помислял да бъде правилен на бременната си половинка. Той все по-често изчезвал от вкъщи им и се отдавал на креватни подвизи с разнообразни шафрантии - без окото му да мигне, че вероятно може да донесе някоя болест на Лора.

Освен това освен не давал пояснения за какво се е забавил и къде е бил, само че и вдигал неистови кавги, в случай че Георгиева посмее да си отвори устата и да го попита. Упреци ли - къде ти, напряко щял да я изяде жива.

" Лора попадна на същински саможивец и доста нечовечен човек. Третира я като говедо, въпреки че самият той не е нещо друго. В нервност е Лора по какъв начин ще я карат като се роди бебето, само че кой да мисли първо?! ", разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР