Казал съм на депутатите от парламентарната ни група да не

...
Казал съм на депутатите от парламентарната ни група да не
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ няма да подкрепи декларация срещу Русия, ако липсва думата санкции!

Казал съм на депутатите от парламентарната ни група да не поддържат декларация против Русия, в случай че в нея липсва думата " наказания ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на изключителна конференция.

Изявлението идва, откакто рано сутринта водачът Бойко Борисов свика незабавна среща на партийното управление.

За страдание, се оказах неприятен оракул. Говорил съм го от дълго време, че военните дейности ще стартират след Олимпиадата.Критикувал съм държавното управление и президента, само че те реагираха вярно.

Притеснява ме, позицията на две партии в Народното събрание. Това сподели Борисов.

Дълго време се борихме против това, само че това си е война, към този момент има жертви, не може на това да му се споделя военна интервенция, безапелационен е Борисов.

Ние освен настояваме за декларация, а да бъдем единни, сподели Борисов като изреди какви загуби ще понесе в стопанската система България от прекъсването веригите на доставки от Украйна и Русия през Европейски Съюз.

Предлагаме незабавно да се направи разбор с целия експертен капацитет на страната за доставка на медикаменти, горива, вместо да се крадат милиони от хранилището в Чирен.

Предлага се кулоар за българите, над 130 000 в Одеска област, да се върнат в България. Стотици са се обадили в ГЕРБ, че са подготвени да одобряват бежанци в домовете си.

Предлага се дипломацията да продължи да работи, тъй като бежанската вълна ще се насочи към България, ще обеднеем, а още нямаме План за възобновяване. Но през днешния ден би трябвало да сме единни, сподели Борисов.

Според него би трябвало да се мисли по какъв начин ще се работи и в банковата система. Ако имат потребност, по всякакъв начин ще подкрепим българските политици. Предлагаме поддръжка и единение на нацията, тъй като в XXI век доживяхме в мирна Европа отново война.

С цялото си почитание към господин Петков, който споделя, че нищо не е направено по газовата връзка с Гърция, ще кажа, че единствено ние сме работили по нея, ето ги и документите, сподели Борисов и ги даде на публицистите.

В момента се води нещо чудовищно, война. Падат ракети, вият сирени, умират хора, сподели Борисов.

Управляващите и президентът би трябвало да знаят, че могат да имат поддръжка в наше лице, акцентира Борисов. Той напомни, че Радев е хвърлил оставка, когата се е вкарвал еър полисингът от нашето небе. За нас е значимо да няма разлом, акцентира неведнъж Борисов.

Няма различен метод за демократичната общественост с изключение на глобите, в случай че Меркел беше канцлер, това нямаше по какъв начин да се случи. Не може да държиш водач и цялостен час да му правиш PCR тест.

Затова споделям решителни дейности и наказания, с цел да се спре Москва, това бих направил аз, сподели Борисов, като даде образци по какъв начин се е справял с бежанския поток и с туризма. Той напомни за знаковата среща във Варна.

Ние сме толкоз потърпевши, че би трябвало да сме дейни. Сега да се вдигне Радев и да иде на парада в Москва, ние ще го приветстваме. Но като си споделил, че Крим е съветски, мъчно се върви. Много работи щяхме да създадем, само че народът избра " смяната ", сподели Борисов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР